Cyberpunk 2077 Night City Wire 第4集

947 回覆
12 Like 3 Dislike
多謝巴打第二次copy我講既野
多謝巴打提供笑話一則
其實想要大量飛行車,有第二隻Game 叫 Star Citizen,應該滿足到你心目中cyberpunk 既要求
有人話要 飛行車 先未來 夠Cyberpunk
咪拎晒啲Cyberpunk 名作黎證明呢個講法係唔正確
又咩一言堂 又咩官方=正確
再者 隻game的確係有Cyberpunk 創作者跟進
的確可以話隻game有嘅野就係正確
反正係創作 唔係跟歷史 現實
sci-fi 唔等於 cyberpunk
好似star citizen咁, 只係sci-fi
如果第時dlc出駕駛飛行車,你點睇?
隔左成朝都仲係你條四轆友係到9嗡當秘笈
兩個人黎四轆友依家開口埋口都sorry
多謝巴打建議,不過我機廢無60fps
幾時有反對過飛行車?
隻game本身就有飛行車啦
我已經cap埋圖

係有人話4個轆唔夠Cyberpunk 先引起罵戰
你連一開始嘈咩都唔知?

建議巴打諗定dlc出飛行車點答
笑到痴線四轆友都知自己錯錯
條友重捉住四轆友個point黎繼續錯落去
係,條友on9
其實就唔係建議你
因為你心目中既cyberpunk,係叫做sci-fi
飛行車 先未來 夠Cyberpunk
咪拎晒啲Cyberpunk 名作黎證明呢個講法係唔正確

咁官方點解要整飛行車
但係你部電腦應該滿足唔到star citizen嘅要求
理得佢咩 佢分清咩叫cyberpunk 咩叫sci-fi 先啦
你個腦得黑同白?
有轆就唔可以有飛行車?
有飛行車就唔可以有轆?
希望官方唔好出飛行車dlc
佢部腦同佢個腦都玩唔掂
關咩事,飛行車一早已經有呢個設定,同時之間都有四輪車既設定
兩者係一個contrast,體現到cyberpunk 個意思喎
證明Cyberpunk 世界係有有轆嘅車等於反對飛船?
雖然冇追post 但係屌佢都鳩鳩地我諗cyberpunk嘅意思佢都未解得明
Block咗好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞