Cyberpunk 2077 Night City Wire 第4集

947 回覆
12 Like 3 Dislike
真係忍唔住要講一講,話人東亞病夫果個係 idi_nahui 呢個人,引戰狗黎
連登梗係有啲人鳩噏嫁啦
你以為你撚緊佢,佢又覺得自己撚緊你
你認真果陣佢鳩噏,佢鳩噏果陣你認真
互屌完係現實唔好嬲鳩掟爛電話電腦就已經夠啦
連登假膠五毛都可以橫行啦,正常會員講野洗撚負責任咩
如果唔係個個cyberpunk po都有班傻9衝入去屌點解冇第3身 又點會比隻引戰狗成功搵位入

人地一早都講左點解要第一身同埋第一身體驗好啲
就總有埋話咩年代呀仲第一身 第一身會暈呀咁
其實玩唔到咪唔好玩 就係咁簡單 但個個po都入去屌真係好on9
佢發癲屌哂全個世界姐 由佢啦
都係嗰句 作品係cdpr嘅
佢哋想呈現啲咩作品係佢哋嘅自由
當然可以有唔滿意嘅地方
比低意見佢哋都解答返你
單係第一身方式就佢哋想呈現嘅一部分
請專重返創作者嘅理念
如果唔係個個cyberpunk po都有班傻9衝入去屌點解冇第3身 又點會比隻引戰狗成功搵位入

人地一早都講左點解要第一身同埋第一身體驗好啲
就總有埋話咩年代呀仲第一身 第一身會暈呀咁
其實玩唔到咪唔好玩 就係咁簡單 但個個po都入去屌真係好on9
都係嗰句 作品係cdpr嘅
佢哋想呈現啲咩作品係佢哋嘅自由
當然可以有唔滿意嘅地方
比低意見佢哋都解答返你
單係第一身方式就佢哋想呈現嘅一部分
請尊重返創作者嘅理念
老老豆豆我明你點解咁嬲 以前我都預過呢啲一出口就人身攻擊既on9仔 但我覺得你無需要咁偏激即刻屌曬所有人 本身我唔係串你都無啦啦俾你追住黎串 我見你咁樣都忍唔住話你兩句小學雞亂咁吠

你睇下條友笑鳩完你拍拍屎忽就走左去 但你就忍唔住周圍扮反諷 發脾氣 咁樣真係無咩意思 連燈就係咁多呢啲弱智仔 見到呢啲無聊既comment直接無視佢地算啦 可能人地有缺陷先要上連燈恥笑下人拎下優越感
唔係你以為上高登勿認真係點黎
佢睇到條友係個po度搞到自己成個小學雞咁一定笑死
但睇番你啲reply真係好難相信你無嬲
下下追住黎反諷

萬事屋老實講佢開頭語氣都重既 不過後尾都有同佢正常理性討論番 無需要因為一兩句意見唔同就嘈餐慒

我諗你最主要都睇唔過眼呢種人者

但係連燈上面實在太多呢啲人 我都覺呢種風氣係唔好 但始終連燈就係一個咁樣既地方
之前國泰炒人個單野相信你都有眼睇
放低兩句廢話就可以令到一班人嘈餐慒 佢可能覺得自己好威威
我就咁睇都覺得幾過癮
玩膠嘅人唔會同你講底線啦
只可以講,上連登勿認真一向都真理
食花生最開心
佢自己反諷應人都係度玩膠啦
你都陪佢玩緊係繼續玩落去
唔計level計裝點呃鳩啲人課金呀
ubi好有大計嫁,隻隻game都講緊持續性發展
你嬲到震
但無咁多玩家比佢消化
隻隻都咁玩咪搞到要成堆延遲
勁撚憎佢宜家呢種Game既模式
又有罵戰
又delay個個都燥左
Delay好體諒
罵戰就好無謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞