Cyberpunk 2077 Night City Wire 第4集

947 回覆
12 Like 3 Dislike
即係dlc?
定係迫人課金抽裝
大家咁話
好玩又高質既話冇所謂啦
Farcry第一身咪又係多人玩
Hitman ac watchdog just-cause第三身又係好玩喎
咪係,2077根本無缺點
如有=玩家有問題
上個月玩完black flag,
呢幾日冇野做 見steam discount買左origin 玩緊

仲有咩推介?
冇cyberpunk 就玩Zelda 同demon souls 算
話出到但就係唔想出住 對件事無任何幫助
尤其當初實牙實齒 依家咁解釋我覺得係掩飾多d
一路都冇人push佢地19要出
佢地今次自己自打嘴巴PR想救都救唔到
希望真係做得好好睇睇
如果唔係就隨時變遊戲界最大笑話
我講下第一人稱既問題
其實我比較希望佢係第三人稱, 唔係因為咩暈既問題
而係第一人稱動作性好有限制, 你好難會係第一人稱玩到動作驚咁
好難用第一人稱玩到好似god of war, Nier咁
但第三人稱可以兼容到E家既射擊系統同埋動作性, 只係會犧牲一d投入感
我理想既cyberpunk遊戲, 因為唔同既改裝
應該可以做到好多超乎常人既動作, 好似飛簷走壁咁
你用第一人稱好多時就限制左係gunplay到
之前睇佢近戰拳擊都有D尷尬
其實某d投入感既劇情到轉第一人稱, gameplay第三人稱都係可行
d huds係第三人稱一樣可以顯示, 咁就保留到投入度之餘又令遊戲性大增
DLC都算
一黎課金抽裝
二黎ubi宜家乜鳩Game都變RPG要刷裝
有得揀當然好
出左之後PC點都會有第三身MOD

但最後都係睇game嘅設計
例如L4D2 有第三身mod 但根本玩唔到
人物個動作同第三身唔match
又多橫街窄巷 鏡頭會睇死人

GTA V 條街超闊 對第一身冇optimise過
炒車碌地 會超暈 跑住射鏡頭好搖
所以適合第三身

Cyberpunk個爬牆冇左
近戰早排cdpr都話未滿意 會再改
去到呢一步屌cdpr唔加第三身都冇用
除非你想2022先有玩
出到黎再睇下點
mod係無咩用, mod到d animations同戰鬥系統都唔會變
只係開發完witcher, 用動作驚既經驗去整cyberpunk
有動作有射擊, 咁樣遊戲性會更好, 不過作為第一集
咁樣都收貨既. 其他留返下集改良
eagle eye或者zoom-in mode都得既
好似人中咁, 有時搵線索到係轉去zoom-in mode到搵
eagle eye都得, 睇你點改裝隻眼, 唔同改裝有唔同提示
其實都ok, 其實好多位都可以用轉換視角去解決好多問題
唔一定全程第一人稱, 全程第三人稱
當然咁整又會增加工作量
依家仲覺得好唔真實,早一日拍曬心口full confirmation,宣傳咁多,都仲可以臨門delay
42日
如果係GOG買嘅話可以考慮回返水轉去steam
等肥佬食鳩佢30%

4月delay 車我一巴
9月delay 揸我春袋
11月仲delay多次就直情係屌我屎忽

俾d行動, 呃鳩我地咁多次, 唔好俾佢揾咁多
咁你買左咩版?
想知佢地係第五集會點解釋個delay
風頭火勢點出
我覺得唔出本世代版都無所謂
舊PS4玩FIFA21都LAG,就算PS4PRO畫質,流暢度我覺得都唔會高得去邊
純粹想提高銷量同熱門度?
梗係要出
Ps4成億銷量
Xbox少極都5千萬
新世代唔會即刻轉晒過去
玩pc嘅要陪埋等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞