Cyberpunk 2077 Night City Wire 第4集

947 回覆
12 Like 3 Dislike
牆內咪支那賤畜囉
冇野
希望有得揸飛船
應該無 , 揸車條片無介紹

淨係任務有得搭
好似咁
https://youtu.be/dbDRkaNO8dE?t=346
有冇人覺得睇個城市樣同啲車都係4個轆貼地行好唔cyberpunk?
你cyberpunk既定義係點先
可能我膚淺 我覺得Cyberpunk就係Bladerunner入面咁
純粹睇佢日頭揸車個畫面好似GTA咁冇咩近未來嘅味道
夜晚畫面就好啲
覺,gta換層皮整到d樓同人識發光就cyberpunk
內容同gta一撚樣,行路傾計開槍揸車,完
係完全無新野,2077年大部份槍仲要人眼準,d車4個轆,最撚智障係佢拍曬片話用宜家真車引擎聲,懶有心機整game,心諗你不如叫2020算9數啦,所有科幻元素都係得個樣,屌
hi 賤畜
做二毛都太低手啦,搵份牛工算啦你

六十年代背景既game又係行路揸車開搶
千禧背景game又係行路揸車開搶
不過過多五十年既game 就唔可以係行路揸車開搶
一d都唔科幻set到2077年做乜
起碼比d宜家估唔到既野都好合理下?
好似看門狗都諗到周圍hack呢樣咪creative囉
問心啦,2077係完全零新意
純粹傾下個設定得唔得?
同玩唔玩係2樣野
巴打咁快拎到隻game玩緊
幾十條片出曬街,有冇一樣野係有創意真係科幻?得堆發光樓
是旦你啦 得你咁睇姐
好在依到唔係影視台 如果唔係你比人笑緊
4個轆都講得出
有咩問題隻game啲車真係4個轆喎
你想幾多個轆
佢哋想要周街飛嘅車
我只係覺得既然可以做到Cyborg咁嘅技術無理由啲車仲要4個轆行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞