Cyberpunk 2077 Night City Wire 第4集

947 回覆
12 Like 3 Dislike
隻game入邊係有飛船
不過唔可以控制
你真係有睇啲片?
啲槍真係要瞄準?
再者 槍game唔用人眼瞄準 唔通用你屎眼?
Hi
以下内容被認為唔夠Cyberpunk :
槍用人眼瞄準
有4個轆嘅車
Hacking唔夠watch dog
行路
傾偈
Hello there
咁你講咩好唔cyberpunk ?
又唔見你拎robocop呀total recall講啲做例?

睇得一套blade runner就定義cyberpunk唔可以4個轆 你真係形容得你自己岩嘅 膚淺
Cyberpunk真係等得好辛苦
我一開波話我用Bladerunner嚟定義我心中嘅Cyperpunk 我都係表達我自己睇法姐 你起哂鋼做乜? 我又唔係鬧隻game
或者叫佢行轉深水埗先
咁都叫起鋼 你睇野都幾偏下
又係你自己話自己膚淺 我c&p你咁就叫我起鋼
有mando s2陪住 好快到
人體改造
High tech low life
大財團控制世界
意識抽離
霓虹燈高樓大廈
科技武器 hacking

Cyberpunk元素有齊
都唔叫Cyberpunk 因為有4個轆嘅車
都係
我知有自動瞄準既槍,但大部份gameplay都係人眼瞄,無話唔得,無創意囉,你求其落街問d細路未來既槍係點應該有細路答自動瞄準,但係吹到世紀大作用左8年整交呢d貨?creative director抄撚左佢啦
我一開波話我用_______嚟定義我心中嘅Cyperpunk 我都係表達我自己睇法姐 你起哂鋼做乜? 我又唔係鬧隻game
你去做啦

不過嗰日就係cdpr收皮之時
咁我拎Bladerunner嚟去define cyperpunk有咩問題? 我拎攻殼機動隊做例都得架
每個人睇法唔同 你覺得4個轆唔形響咩叫Cyberpunk係冇問題喎
我諗個個人都係想出到嚟隻game好玩 唔會中伏嘅
你連轆依啲野都要執著到咁
就唔好懶係搬其他例出黎define啦好心
你連最簡單嘅野都搞唔清依啲唔關睇唔睇法事
而係你連有啲咩元素都混淆左
Btw #313 有巴打幫你寫埋
咁我應該rephrase句野 4個轆好似唔係幾match個科技背景 ok?
呢張圖係blade runner cap出黎嘅
係咪唔夠Cyberpunk
多謝指教
建議你睇多幾套cyberpunk嘅戲
唔好同我講連robocop都未睇過
同左膠一樣 睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞