Cyberpunk 2077 Night City Wire 第4集

947 回覆
12 Like 3 Dislike
我睇到 不過Bladerunner係2020年 隻game係2077 50年我諗科技應該有進步掛
睇過又點?
隻game全名叫cyberpunk2077
你唔好靜係講頭半個標題先
你定做個topic做2077年就自然有人期待科技變革,你咩咁多科技都無變過定做2030算啦

2536年 所以代表到啲咩?
大佬你話淨係得4個轆嘅車就有問題姐
隻game有埋飛船
Cap 埋圖比你睇啦屌
有得用機械改造肉體影響戰鬥、仲會影響唔同NPC對你嘅態度同對話。
有幻智系統好似碳變咁重新經歷其他人生前記憶。
任務途中全部對話都有唔同選擇,每個選擇都影響整體劇情。
巴打你咁都話無創意?而且只係暫時公佈咗嘅其中三樣嘢。
仲要搵watch dog嚟比,watch dog啲任務重重複複,全部單線劇情完全無變化。
啱啊 我睇開叮噹
2077起碼要有隨意門同時光機啦
未到2112年未有sor
我冇話睇唔到 係你地係咁講4個轆 好似上面巴打講期待科技變革都唔得咩
感覺你地係度逼人接受自己個套同完全唔批評得隻game
講得幾好,終於有比較有point既回覆,而唔係叫我去cdk返工
不過可能我玩得game多,第一點,機械改造我第一印象係學技加點換左個叫法,不過如果因為咁影響npc態度呢點就幾好,同其他game有d分別,唔係改個名咁hea面真係有改造feel
第二點如果可以自由d比你睇其他人唔係得幾個main npc相信會好cyber

同埋watchdog係講周圍hack野呢個idea幾好姐,其他就算啦
話口唔埋,上面堆小學雞又係度做埋d on9野
車槍球
三中二
冇新意
唔夠cyberpunk
好似係
轆又係你講先 話仲用4個轆好唔未來
答你比埋幅圖你又話人逼你接受
game又未玩 一句話似gta又係你
你自己一早先入為主咗啦
好多人個世界係好二元對立,只有支持與否,批評隻game就叫你咁叻唔好玩
外國點解咁多創作到咁多唔同世界觀同多元文化
我諗其中一樣野係起碼可以開放討論到自己鐘意既野係有缺點,
其實我一早就preorder左同期待隻game,不過覺得佢可以做得再好d
等緊佢rephrase/define咩叫起曬鋼
你上面段野講得好岩
但可惜唔岩套用落提出4個轆嗰位人兄身上
佢似無知與文塞多啲
你駁佢=起曬鋼
問下你咩叫射擊冇創意
Cyberpunk 已經射牆反彈 穿牆 追蹤
仲想點先叫有創意
請問我點文塞?你用其他cyperpunk嘅戲做例我都冇唔接受 反觀係你一路用嘲笑嘅態度嚟討論
Watchdog第一集係有啲創意,但Ubisoft近幾年啲open world game真係令我好失望,全部都係換skin。
至於幻智之舞系統唔只可以睇其他NPC,仲可以隨時pause/倒帶,仲有第三人稱/監視器角度,詳情可以睇Night City Wire第一集。
https://youtu.be/ToWfeUEAeeQ
咁都叫嘲笑 你覺得我嘲笑緊你邊一句邊一點?
即係依頭話完我起曬鋼 依家又話我嘲笑緊你
喺你眼中 我係咪不停轉變緊七情?
一言堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞