Cyberpunk 2077 Night City Wire 第4集

947 回覆
12 Like 3 Dislike
提出四個轆嗰位人兄
話佢拎blade runner 黎做cyberpunk ge standard
原來覺得2077手可以有更高科技嘅交通工具都唔比
真係一言堂惡過共產黨 道埋歉都仲係度攞彩 小學雞到
答你就答啦 咁多嗲 你都知你惡過共產黨?
我咪話buy你個套囉 已經道埋歉都唔得 咁你想點呀 係咁喺度quote 你估我係你咩 小學雞 全日mon住個連登咁得閒
答左你幾次
隻game有飛船
唔係冇高科技交通工具喎

有又無視 又話根據blade runner cyberpunk
點知blade runner 又有4個轆
你柒夠未
你道歉 我又有話要accept?
你都真係幾搞笑 我邊一句又有表明我要尊重番你句道歉
再者係人地巴打問緊你野啵 而唔係我專登搵番出黎講啵
又唔見你屌人?鐘意玩one by one啊?

其次你知唔知咩叫一言堂 定又是鳩旦搬個term出黎撚下大家
我咪話見到有囉 係你喺度針對一開波個句咋 明唔明呀
一言堂 yīyántáng

[practice of what one person says counts] 舊時某些商店吹噓自己的商品不二價,自稱一言堂。現在則用來比喻作風不民主,由一個人說了算數,別人的意見一概不聽

聽講好堅持講4個轆係你 而唔係一班人啊可
中文水平
係你地好堅持針對我講4個轆個句嘢 我幾時有講過見唔到你地貼嘅例子先
大佬啊 你沖出黎講4個轆 我唔quota得?
依到討論區黎架啵 人地問你野你又唔答 又調番轉黎屌我
你係咪針緊我
仲味完
未呀 佢應該去緊廁所洗個面 轉頭出番黎
到時要整個cyberpunk版本嘅Geralt做主角

佢其實真係去轉深水埗就會明乜嘢叫做cyberpunk
你地岩 得未?
佢咪算好 肯認 放過佢啦
另一個就柒好多
咁咪好
嗱樓上巴打醒你嘅 叫你去轉深水埗睇下個環境
你得閒就落樓啦
人地整成個世界出黎就係想我地了解佢個世界觀架啦,唔明有咩野可以唔滿意,四個轆又好識飛天又好都係cdpr佢地想展現出黎比我地睇嘅世界,都唔明點解有啲人可以捉呢點黎講。

你可以話一隻game操作難,打擊感唔夠,介面唔夠user friendly,但捉住佢個世界應該有啲咩咩咩去合乎你心目中嘅形象會唔會有啲over左呀ching
想問下買預購版會多啲咩?
有D手緊,諗緊好唔好而家買
冇多野
如果GOG買會送漫畫
發售日再延期 12月10日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞