Cyberpunk 2077 Night City Wire 第4集

947 回覆
12 Like 3 Dislike
尋日cdproject先答完人話full confirmation 轉個頭就話delay
咁玩住Watch Dogs Legion 先
尋日差啲請左假
“阿基拉仲用電單車,仲有飛車黨呢個設定,啲路人又係餐廳叫餐食實體食物,真係好垃圾囉,同我心目中Bladerunner 既Cyberpunk 好唔同囉”

諗到都笑撚死
比假希望最仆街 仲要放咁多條預告片吊住你胃口希望你及早預購 而家我開始懷疑有冇伏 似撚緊我咁
Delay 唔係問題,你咪撚實牙實齒話一定如期出DLLM
燒自己光環
好撚戇鳩,實牙實齒話冇delay. 最後又反口
係 大多數人都係屌呢樣野
仲繼續護航個d唔知咩心態
比咁多次假希望
咁樣只會令玩家對cdpr失去信心
冇人比你撚緊
個個當你癲狗咋....
玩緊origin
幾好玩喎 2019 Odessy同新作vanhalla應該唔會點差?

利申 好鍾意Witcher 3, 上年已經買左2077
Origin d feel都幾似Witcher 3, 係冇得選擇同溝女
想圍爐至少都去隔離台啦大佬
呢個台黎黎去去留意隻game既咪又係果堆人
我剩係見到你比人撚到發哂爛炸想搵人取暖
仲要拎埋自己有錢出黎講都真係幾癡線
如果你知我係邊個一定唔夠膽串我 d fd
你自便啦傻仔 好行唔送
做乜鳩
本身都唔知你哋發生咩事,走過格離post睇笑到牙較都甩埋
成隻癲狗咁亂咬,見冇人理佢就走入黎講格離post啲恩怨想自己圍爐,肉酸到
隻驚係第一身喎
玩唔到第一身咪唔好入,pc點都有mod
隔離隻bug驚復仇者PC唔出蜘蛛俠我都唔撚玩啦,屌都冇意思
唔係我損失。係隻game損失。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞