Cyberpunk 2077 Night City Wire 第4集

947 回覆
12 Like 3 Dislike
25日
x2
不過今次Zelda要等一等
24日
好快
想問下係19號香港洋咩時間出?
想清一清大假
之前steam買左,反來refund完上返gog買
碌卡?有冇平到?
咪一樣USD49.9
如果同支那合作出野就唔玩得嘅
應該世界上大部分產品都唔掂得

Cyberpunk同nvdia 台灣youtuber trigger仲有無數牌子都有合作喎
算唔算奶美 奶台 奶日
我冇

不如問下 一隻game有晒各國語言 但有埋殘體中文版本玩唔玩得
一樣產品全世界都有賣 但係支那都有 咁又買唔買得
一部電影 全世界有上 加埋支那 又可唔可以入場睇
無謂同啲上腦嘅人講道理
華為中國野喎
CDPR波蘭喎 又唔係叫你買部oneplus

你問我 我已經成年冇搭港鐵 冇用八達通 買野都揀黃店買

但如果一樣產品 同支那合作 宣傳就唔掂得嘅 咁你要人在野先搞得掂
因為你用緊部iphone 支那有賣
我用緊部PC 啲parts嘅牌子 支那有賣
著緊啲衫 支那有賣

抵制支那野冇問題 絕對支持
但一隻game 同晒世界上好多牌子合作 而入面如果有支那牌子嘅話
就唔玩得
條bar 係set到天咁高 因為你唔會搵到一樣國際品牌係支那冇生意
甩p先啦支狗
應該會有
不過要得cyberpunk support mod先
cdpr話出嗰日未support mod
pc版mod實有
講咁多廢話原來係支那賤畜
返牆內打飛機啦
對上幾時幫襯七仔ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞