如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(8)

1001 回覆
79 Like 1 Dislike
人地老母話痴線西現實生活失敗,要上網凌辱佢個女喎
lm見證着呢個post由1開到8 蝦乾都未摺希望我哋可以成功!!!
Ching瞓咗幾耐
定係假膠
佢老母好撚假
又塞錢落佢袋
轉頭出片做濕疹専家
認真問 咁呢啲濕疹會跟一世定大個咗會無㗎喇?
痴線西們俾少少士氣
見住屎盤同蝦乾無曬sponsor ad真係心都涼埋
以前佢地兩個每個星期出十幾廿個unboxing ig story 而家間唔中得幾個
推到蝦乾連bb sponsor ad都無埋 專心留在家中睇育兒書睇netflix學好英文
呢派專登去睇明思嘅片
更加明蝦乾係衰乜
究竟係有心湊
定利用小朋友嚟搵錢真係好易睇得出
留名

冇題材仲學咩人做youtuber
呃飯食到出晒面
佢依家日日提住個仔有濕疹
到時又可以拍上中下集教大家照顧bb濕疹
見到佢打啲咁既野就嬲
大佬你youtuber黎架
下下要觀眾比idea你
諗唔到拍乜咪摺左個channel佢囉
之前屙結晶尿又話戒奶戒蛋
到而家蝦毛爆返濕疹又唔見佢話戒口睇下自己飲食關唔關事㗎喎
究竟佢係冇常識定咩?
先唔好講佢拍片質素
生咗個仔到而家三個月除咗個仔以外
搵啲濕星嘢拍有幾難啫
有冇廢到連諗拍咩都諗唔到
又 構思下
佢有構思過咩 我寧願佢拍返日常妝容片(無sponsor)果隻

得喇知你喺私院生喇
仲要講幾多次
孕傻🙂
抵制助養蝦乾蝦毛既brand

(見佢最近啲post tag呢啲brand)

蝦乾最愛LC煲 Le Creuset
Lady M
Adornmonde
Baby Dior
Stokke
Mamas & Papas
Blossom & Pear
Red Castle
Muji
Smart Cells Hong Kong 英國寶諾臍帶血庫
Ikris Jewellery
Tefal
Fancl
Pampers
Baby Swipe
Clarins
Hugsie
Dermacept_RX
Hair Receipe HK
an_autumn_night
Rankingdakhk 即食雞胸肉
Mzklifehk 石斛 凍齡茶
1010hopehk
jakewell
avene
shopmaholic / milkymumma 催乳曲奇
lifeinmotion

PR如果唔想幫啲brand倒米
唔好再送野比蝦乾/搵蝦乾蝦毛賣廣告
屌 佢自己冇貨賣仲懶串嘴咁反問人想睇咩
其他youtuber 都係諗好4,5個topic 然後叫觀眾投票揀
蝦乾就乜7都冇諗
絲打唔好意思手殘負皮左

蝦乾真係好勁
求其講句野都可以顯露到好閪嘅語氣
生完仔個人仲乾左
個妝過埋鏡都睇到好撚厚
頭頂又塌明顯甩左好多頭髮
真係成個怨婦咁 越怨就越乾
其實生完仔變殘/甩髮/髮質變笠(應該同荷爾蒙有關)本身係偉大嘅犧牲黎
但每次見到蝦乾咁勉強自己復出拍片嘅樣
接受唔到負評嘅態度
就好想講句:你咪鬼再出黎獻世啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞