如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(8)

1001 回覆
79 Like 1 Dislike
間嘢都整得幾唔靚
定蝦乾啲甲太醜
Anyway畀蝦乾加持過 可以blacklist
呢間咪就係譚杏藍開個間
呢間係咪雪姨同暗星開個間?
佢甲型都幾核突下 又肥又短 修完都遮唔到啲缺點
屌好核突呀
未見過人湊初生b走去gel甲 CLS老母
明思條新片先啱啱講完 佢準備湊B 所以要提早拆甲
蝦乾好野
為人母也要給自己打扮得漂亮🙂
係ig請整甲
我蝦又贏
我都有睇明思條新片 再睇埋蝦乾就知兩個人對自己小朋友有幾大分別
真係要講 無人迫你生仔㗎臭閪
生完又唔錫又唔愛個小朋友
幾多夫婦用盡方法都想要bb
用仆街都形容唔到呢啲人
睇咗最近明思啲新片 真心覺得全職媽媽好偉大
又要湊女又買餸煮飯又做家務又自己剪片(?)
但你又唔會覺得佢有怨言 同埋睇得出佢係enjoy媽媽呢個身分
當然可能影片背後唔係咁 但蝦乾連扮都唔撚扮 怨maid仲未黎 怨無得影相扮靚靚...........
ming sze利申ming sze打手
羊羊咁痴媽咪就係最好嘅證明我諗明思係打從心底做好媽咪
佢仲要咁細個意外有咗
都仲可以打理得屋企咁好
攞嚟同蝦乾比真係侮辱咗明思
根本佢就係無貴格嘅人
想扮下啲有錢女未試過自己洗衫 但最後俾人感覺大鄉里
想扮下high low fashion 結果貴衫貴袋着到佢仲寒酸
想扮下專家(育兒 煮食 攝影) 結果就變成街市婆(layman)
無論佢係身上點整色整水都有反效果 算啦
NAILITHK,俾個最後機會你解釋下
有無sponsor蝦乾
唔洗解釋啦 暗星開嘅blacklist 咗先
好似第一個係plan
第二個先意外?
2個都唔係喺人生嘅計劃入面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞