如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(8)

1001 回覆
79 Like 1 Dislike
等睇奶奶爆seed
突登㩒入去睇
呀b一擰個頭,扁到
佢用隻手包撚住個仔個頭影相重咩事呢?
個頭型唔靚係你一手做成架死MON PO 蝦
Ha gone仲要咁閪得閒係到拉筋
睇到佢郁果下 因為包住隻手郁唔到就覺得好慘
其實包到實 個b學唔學到轉身?
從一開始見到呢件衫就好唔舒服 你話佢幾好都好
做得家庭主婦就理多啲個仔啦 好心
因為蝦佳個頭唔靚
因為對手唔知點擺
因為攬住佢會遮住左套衫就扮唔到charlie
想像到一影完會立即掉返低個仔
收皮啦mon post 虐兒蝦乾
人地送衫比你唔tag人仲tag個牌子做乜鳩
都幾冇禮貌冇家教 sor唔記得左真係冇家教
冇錯. 我都想講呢個重點.
人地送野比你. 你唔多謝人地TAG人地個名.
反而走去TAG人地個BRAND. CHEAP 到佢呢.
而且我送野比你你一句多謝本人都冇.
我覺得呢個人真係無禮貌到極點!
條眉
佢方唔係見貴婦beth有用佢又跟住用咩
人哋直頭出埋錢搵幫小朋友sleep training
唔會放佢係個套再放喺床咁耐囉
費事又俾班痴線西研究個仔頭扁唔扁

蝦佳塊臉削到起角
救命阿 四個月仲用緊呢件約束衣
真係好擔心蝦佳
但真係好扁
仲要唔幫蝦佳戴口罩 cls
第四波嚟緊啦
本身無睇開charlie brown 睇下wiki點形容佢
似charlie brown好咩
其實個睡袋係比bb訓覺時
包實佢等佢有安全感 同埋防驚跳
咁發夢時唔會咁易嚇醒同嚇到喊
仲有唔洗擔心佢地會踢被
我Bb都有用 不過淨係夜晚先用
同埋醒左都會即除 bb清醒時唔會鍾意有野扎住
其實硬件上既野 我唔會質疑佢
因為唔好唔出名佢都唔會用
唔係佢邊有野曬/分享
但佢d野就用得太過火 搞到反效果
其實唔鍾意小朋友 真係唔好為左人有我有就去生
BB真係好可愛好純真 好值得被人好好愛錫同照顧
睇到蝦毛就覺得好慘

利申 新手媽媽
佢講到自己咁完美主義
唔明蝦佳個頭咁扁佢都忍受到
就算有劉海, 都掩飾唔到脫髮
同埋睇咗好多阿佳嘅相,神情好呆,點都唔似開心BB
因為個b真係人生唔快樂
所以點影都唔開心
開頭覺得蝦佳衰極都叫有個老豆睇住
依家
蝦佳:我得媽媽訓練我嗰陣先可以轉身同伸直手腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞