如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(8)

1001 回覆
79 Like 1 Dislike
我so far聽返嚟嘅朋友或者親戚都係話湊初生BB根本上冇得瞓起碼要去到三四個月打後先好啲
中秋都唔見同奶奶食
可能會話武肺所以唔見
如果奶奶有送野比蝦
蝦一定會第一時間post出嚟曬命
好耐之前,幾包乾貨海味,都攞出嚟晒
屌仲以為佢對個仔咁好 點知原來係佢葡萄到死嘅sona送
一有頂baby dior戴就又出po又story 佢個寒酸格真係點都揮之不去
笑死 hagone 又係度扮有學問 卵子精子結合同細胞分裂都出埋黎 你究竟知唔知自己寫緊咩呀 睇到我好尷尬

你地話佢唔抱個仔 即刻抱佳佳比你地睇呀
點解要遮住個仔個頭?
呢啲邊度叫抱 擺明淨係放個仔上大髀
可能轉頭即刻post奶奶嘢出嚟
蝦佳個頭唔夠扁?仲要㩒落去
佢個笑容好似格硬唧出嚟咁
完全feel唔到有愛
咁講嘅話應該包到個仔成個木乃伊咁啦
唔應該俾我哋睇到佢咁瘦呀嗎
絲打屌蝦乾都唔好吹奏mmm條垃圾啦
佢生個女攞嚟經營ig青梅竹馬愛情故事
開親子路線繼續呃sponsor乞食
呃埋咁多 買淘寶衫比個女 長期塞奶嘴 自己就玩ig throwback
一樣都係乞衣垃圾老母

唔離題講番蝦乾
老積仔形象比coffee個仔行咗
諗咗4個月終於諗到Charlie Brown
㩒扁埋前面 生多啲頭髮咪好似掃把
佢…張相………勁似啲朋友去探人地個BB拎黎打卡咁……………

一啲母愛……都感受唔到……
頂你形容得真係好貼切
真係好似攞人哋個B嚟打卡咁

其實佢個仔係咪屬於照顧佢嗰個養娘(maid)
邊度咁好佢諗丫
佢將條橋過份發揚光大咋
Hashtag Charlie 都唔tag個仔
出咗頭髮唔似Charlie 㗎喇
蝦佳註定做光頭仔
得把口話愛
蝦乾笑容勁撚假
我都想知
同埋包呢啲係咪會令bb無咁痴身因為睡袋會俾到安全感佢?
其實睡袋有分size
唔啱係應該買過個大啲嘅
格硬笠住會影響發展
佢攪到蝦佳好似精精神病院著拘束衣啲病人咁
不嬲覺得佢都係無愛心個啲嚟 都想像唔到會點有母愛
但以為生完都會好啲呀 而家
蝦佳個頭扁到...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞