如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(8)

1001 回覆
79 Like 1 Dislike
好撚慘丫,個頭真係ET 咁撚樣

係蝦佳唔食咁多餐 唔係蝦乾唔餵
佢係一個比老母train到被迫瞓覺多個食奶嘅BB
第時啲人問蝦佳點解餐餐都食菜
:「佢係一個鍾意食菜多過食肉嘅BB」
讀者講得啱,4m bb 一日食五至六餐先係常態

一日四餐,BB真係會唔夠飽㗎
唔.....咁只好話 我真係恭喜你呀
蝦佳咁好湊
我都的確識有朋友嘅bb一日四餐

btw 有冇人可以總結佢條片講乜
唔想畀view佢
其實大食同蝦乾可以餵少幾餐奶有咩關係?
正正因為平時食唔夠 一有奶飲 蝦佳咪起勢咁飲囉
其實佢知唔知點解BB仔要少食多餐
點解呢啲咁撚戇鳩嘅嘢都講得出㗎
佢已經唔係冇腦咁簡單直頭係裝屎㗎
入去俾個dislike即刻彈返出黎
Bb個胃好細易嘔奶
其實一日700-800ml 奶粉係差不多
但人奶比奶粉易餓...所以一日4餐其實太少.....隔5個鐘先一齊,得6安人奶應該真係會餓到喊...
done!
順便串你哋班haters唔識日文
我想知佢係咪諗住覆尋日dm佢嘅絲打

佢啲西格唔係扮出嚟 我就咁睇啲文字都feel到西面西語氣啱㗎啦 繼續用呢啲語氣 無人睇你咪自動收皮 仲使乜我哋追擊姐
唔信囉
我早兩年濕疹發頂唔順去睇西醫
佢比類固醇我搽 有抗敏感藥
佢都有叫我介下口先 海鮮刺激性食物唔好食
我唔信西醫叫佢唔使戒
佢唔戒唔通蝦毛戒咩

你咁樣虐待自己個仔仲想人哋同你I love you
係呀
個point 係就算醫生話唔洗介 但common sense話俾你知有啲食物會有刺激性 正常為咗自己bb都會諗下啦

你個仔幾個月大就開始train獨立
你使乜驚佢會痴你床瞓喎
講真個減肥丸寫得要醫生意見就算醫生話食得我都唔敢食啦 你話粒丸可以醫濕疹就話姐

hagone晚晚都瞓得好好
應該冇乜共鳴
有名你叫蝦醫 佢個醫生就係佢本醫書

佢係咪覺得自己好幽默
佢講完之後阿pam都應佢唔到淨係尷尬笑咗一下
串到仆街就啱啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞