如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(8)

1001 回覆
79 Like 1 Dislike
真係睇到好撚燥 喂人奶搞到蝦佳咁瘦又唔補奶粉都算啦
仲要食雪糕 食生蛋 食蛋糕 仲話飲黑糖珍珠奶茶會上奶
我身邊D人奶媽媽個個都戒口 食野全部都要足營養
如果偶然戒唔到果餐奶就唔會用

講真 你食乜佢食乜 個仔已經有皮膚問題都仲食咁多垃圾食物
戒唔到口就轉奶粉啦 生完仔唔係識餵人奶先係好媽媽 仲要照顧架屌

個B有濕疹 仲幫佢搽類固醇
蝦佳先4個月 幾時比佢老母玩到大
一出世就厭世mode
一出世點解就比人綁住日日坐坐坐
唉屌慘過坐監
手都伸唔直勒成晚睇見都覺得手痺
真係好似阿嬸 佢搞乜
下個post會唔會怨因為湊仔所以冇時間打扮
如果真係想用買日版,好多水貨店都有
香港個fancl同日本唔同,香港係代理咗
希望蝦乾mo post 餵蝦佳食多幾餐
瘦L到
小熊貓係屋企唔夠肉食都識出街食野
蝦佳咁細個,仲要包實手手腳腳
我養個隻貓仲幸福過蝦佳
「就是我的愛牌」
「愛牌」= 我喜愛的牌子
又係蝦式自創詞語?
最後扭屎忽嗰下同老泥mmm1122一鳩樣咁肉酸
垃圾寒酸老母如出一轍
蝦佳同倪晨曦前世做錯咩
蝦乾對湊b嘅定義係咪只係大家喺同一個空間入面?

餵緊人奶仲減肥
痴線
懷疑佢比個b飲嘅奶營養價值低過普通配方奶
甚至低質過水 hamo會唔會餓die
蝦佳你一定要快高長大
你老母唔錫你都有呢度嘅絲打錫
其實搽類固醇無大家想像中咁恐怖
只要襯未嚴重 盡快搽左 唔好拖
等佢發到好西利既時候先用
用低劑量 搽好薄 同埋短期用 唔會有問題
愈拖愈嚴重 想要斷尾 要用既份量多左 時間長左
副作用一定大過一開頭就解決佢唔比佢發
好似蝦乾咁 拖到個仔成身發曬
蝦佳一定痕到仆街 見到都覺得好撚慘
利伸 聽兒科兼皮膚科醫生講
我仔好早就無包
大個左仲咁包 真係阻住佢發育
見有其他老母真係去到半歲都包到實咁訓
好遲先識轉身同坐
補圖 無片sor

垃圾老母kol 多一個都嫌多
推到佢地全心全意學做正常全職老母 湊到蝦毛佳同老泥晴變返正正常常嘅小朋友
專家蝦
餵人奶乜唔係已經係最佳減肥方法咩?
孤陋寡聞 第一次聽人餵緊人奶會專登減肥
做人阿媽餵人奶 大嘅唔食細嘅都要食啦
以前覺得老泥m同蝦乾大纜都扯唔埋
一個就mk妹sell青梅竹馬 一個生活系北歐療癒知性kol
而家竟然可以歸納做同一類人
賣仔/女求榮 慘在個b又唔係可愛成撚日喺到硬推 煩膠到死
可唔可以餵人奶期間唔好食咁多垃圾落肚
fancl雖然標榜天然 但係維他命同益生菌都應該有後天加工/合成過架
呀佳瘦到咁 飲埋佢啲減肥藥奶水一定瘦過柬埔寨啲小朋友
不過蝦醫師覺得瘦就係靚
餵奶粉仲有營養過佢d人奶
好心啦,又唔戒口又怕肥
幫佢斷左人奶對大家都好啦
Cls有d咁既老母
屌極都唔化
Fancl香港係藍勿幫襯
要買響日本買

蝦乾係咪要做藍絲kol?
佢不嬲藍冇黃過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞