如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(8)

1001 回覆
79 Like 1 Dislike
訓得多 個頭自然平
試下話蝦毛似陳同佳吖 睇吓佢夠唔夠膽日日拎呢個point打飛機
正常嘅蕃茄炒蛋
係 「茄」「蛋」分明

Haha煮到好似廚餘

佳哥你好
其實佢拍沖涼條片都已經勁扁,係訓到平左嗰種
而家應該仲嚴重左

個頭形就快同友藏個頭一樣
蝦毛仲要再平面啲
都幾明顯見到個坑位 好癲 唔止扁
其實我覺得餐餐影有啲煩
除非啲專煮野食既ig做紀錄
或者間中po下影下都ok
如果我阿媽/另一半係咁都幾無奈
大佬又唔係煮啲咩 好好地食飯得唔得
唔係食啲咩做啲咩都要po上網比人知先叫做過食過玩過
反而覺得男仔頭扁仲煩播
女仔有長髮都可以紮個髻掩飾下
由此可見
佢有幾想個仔不斷訓覺,咪煩到佢
所有裝備都係為左蝦毛訓覺而設
以後叫蝦毛做陳同佳
成日見蝦乾post charlie brown story
蝦毛似佢好威威咩

尋日post左n個story
都未見過咁得閒的老母 唔洗湊仔嗎
事業型蝦乾喎
佢根本就起度消費緊Charlie brown
我都可以話佢似阿呆 友藏同佳佳啦
好心蝦乾啦 唔係個個老母可以全職湊BB㗎
咁好嘅機會都唔珍惜 係有擺時間湊仔就唔會搞到個仔個頭扁到閪咁啦
不過話時話 佢99無幫手咩 好似都係住附近㗎?
蝦乾係咪無題材到咁
整開麵包就日日整
生完仔就日日post個仔
依家日撚日係到charlie
蝦乾使唔使咁癲呀
人哋問佢有乜上奶推介
佢話黑糖珍珠鮮奶
係咪覺得講呢啲小眾偏方出黎好撚特別好威
仲要戴晒頭盔話知道個個都唔同
一陣人哋真係跟佢提議
買咗有奶精嗰啲點算
分唔到佢係認真回定係戇鳩當幽默
佢有認真回過咩
呢個女人真係好黑心.
人地問佢野次次都唔會認真答人. 成日都ON9當有趣.
怕人地同佢著/用同一樣野又係咁HEA 9人.

快啲摺埋啦. 搞到個仔又瘦頭又扁.濕疹你都未處理好,
重有心情去搵卡通人物D精品去愛想買.
人地唔係覺得你個仔似卡通咁可愛,係覺得佢似人地咁木口木面唔開心呀.
睇到未呀MON PO 蝦. 痴撚線
佢close up影咗個牛丼
屌 真係乾到
冇冤枉佢㗎

食牛肉飯最重要係咩叫呀?係牛汁呀
佢個溫泉蛋食譜真心恥笑出黎 又燜燒杯又廚房紙 搞咁多野唔怪之得蝦毛無人理啦
其實用微波爐懶人方法2分鐘咩都搞掂
我都睇到 間接飲左 黑糖 珍珠都唔係咁好啦
佢宜家餵緊人奶食嘢應該小心啲好
隻蛋仲咁生 感染沙門氏菌好危險
記得佢明明有打埋係CP蛋 (冇cap低睇番已delete)
唔係買標明可以食用嘅生雞蛋
就算冇餵人奶都唔好食咁生啦
又教壞人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞