如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(8)

1001 回覆
79 Like 1 Dislike
之前有張圖係蝦住食手指 比絲打話會唔會係餓
有另一個絲打話唔好太敏感
我本身都覺得係 bb咬下手指啜下都唔奇
但如果咁樣 佢真係可能餓
bb想食野個咀啜啜下 同啜手指都正常反應黎
係餓到佢地喊 啫係佢地真係要飲奶喇

本身母乳係易吸收 仲唔餵密啲仲咁自豪
大佬 飲得嗰4餐人奶
喊多兩喊啲水都冇晒啦
佢仲要答一句: 剛開始是不可以睡覺的
即係佢真心依家6點半餵完奶就放蝦佳入房閂門自己瞓天光?

train得好好呀蝦乾
人地話 虎毒不吃兒
蝦乾心腸真係好毒
個仔半歲未夠 已經冇餐飽飯食
仲要飲埋啲溝左減肥藥嘅人奶

其實點解咁鐘意將產後抑鬱掛喺口邊
感覺佢好想幫自己笠光環咁........
身邊餵人奶嘅媽媽從來都係話"最緊要唔好搞到自己有壓力",未聽過人講"最緊要唔好搞到媽媽產後抑鬱"
佢應該真係就收皮
如果我係pr 我寧願搵阿冰童童蛙妹呢啲後生女
而唔係去搵一個就過氣既呀姨
好撚癲 睇完佢呢個case我真心覺得生仔要考牌
屙結晶尿? 食唔飽? 個頭好扁?
是但啦 最緊要唔好搞到我有產後抑鬱
痴線㗎屌
屌蝦乾中文都未掂響度拋書包
「戒」口呀介介介介你老味

第時蝦毛讀書,你咪教壞佢添呀
10個鐘睡眠梗係無共鳴
一般打工仔都唔會有共鳴
FC精神一百分!!勁呀
佢講完「剛開始是不可以睡覺的」諗住望一望Pam等佢認同自己

結果Pam係到而家湊到四歲都冇得瞓

即係擺到明蝦乾依家晚晚瞓得好好 佢一聽到話湊到四歲都冇得瞓就嚇窒咗 驚死第時蝦佳搞到佢冇晒時間
塊面咁凹乜事嚇死人咩

其實生完bb肥少少好正常
咁瘦個人望落都無福氣啦
咩都係自己行先 個仔佢死佢事咁款
唔想湊咪唔好生
推,唔留言都俾個嬲
再俾個like網友留言
笑左

btw醫生叫你唔需要戒口
100%係講緊日常飲食
姐係叫你咪咁揀食呀
唔係講藥物保健品囉!
醫生又俾蝦乾害死係咪弱智
蝦乾真係唔識做人又唔識做阿媽
我生完BB,醫生姑娘都話人奶係可以飲好多餐
只要媽媽有時間就可以長期埋身餵
千祈唔使驚BB會飽
人奶有營養 但唔會好飽肚
所以得閒就餵BB就可以 一日5-8餐係無問題
我個女出世好細粒 餵到4個月 醫生都話餵得好好 肥嘟嘟
蝦毛真係好慘!!!投錯胎 搞到想食多餐奶都唔得
佢一定係營養不良 大啲再發育不良
蝦乾害死個仔
clsmon po蝦
退1萬步,當你真係有抑鬱
你有病唔識自己去睇醫生?賴個仔?

我真係無見過好似你咁黑心嘅媽媽
亦為真.有產後抑鬱嘅媽媽感到無辜
前幾日睇fancl個function 其他kol拍嘅片,聽到蝦乾把聲話自己而家全埋身好困身
蝦毛真係好可憐
我自己好享受全埋身,因為會同BB既關係好close
係蝦乾身上,一啲佢做阿媽會表露既幸福感
淨係識得係度怨,好垃圾
佢老公同蝦毛真係前世做錯事,今世先會同依個女人有關係
室內戴帽 遮住佢甩頭髮啊
一聽到pam話到四歲都冇得訓
蝦乾個樣尷尬到 其實佢會唔會心虛?
所以唔理啦 想減肥就減啦
一次過買幾包消脂營養素進行減肥大計
日日見住肥胖嘅自己 會有產後抑鬱嫁

最緊要唔好搞到自己有產後抑鬱!
對蝦乾黎講 沖涼先quality time
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞