如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(8)

1001 回覆
79 Like 1 Dislike
好日唔上娛樂台
一上就見到原來呢個post開到8

同崠七一樣
唔梳頭
我生完到依家無化妝 無搽護膚品
(一來懶 二來有時間都想同個仔玩多d)
我係working mum 仲餵緊人奶 無時間做運動
咁耐依黎無訓多過6個鐘 幾眼訓都好 個仔起左身都會爬起身陪佢
但我好樂在其中
我仔無訓過枕頭 我又係順產 個頭型keep到好圓好靚
因為我唔會比佢成日訓 仲嬸就抱下佢玩 比佢得閒扒下 夠大就比佢坐
佢已經係ftm 咁多野呻 唔該佢返屋企專心湊仔啦 唔好再出黎attention seeking 好撚煩呀 湊好個仔先出黎講野啦屌
Filter開到100使唔使呀
各位絲 有無邊隻缷妝好過fancl ?
罷買fancl !
仲夠膽請臭蝦出event 係咪同我地呢班消費者過唔去?!
其實佢呢個髮型真心唔靚
Pat陰亂到一個點
屌 之前諗住fancl無添加想試用下洗面 依家唔撚洗買
個頭望落仲好似好油。。。
我睇咗好多次先知企最前果個係蝦乾
d衣着同返工廠區嘅文職冇分別
去facebook見
你老尾我個仔個幾月大都肥撚過佢個仔,真係好撚慘做佢個仔
我都係 好似啲懶hyper 嘅阿嬋
我每次見到蝦毛比人入咗睡袋就好不安 真係好似瘋人院
呢個係hagone ?完全認唔到 佢個頭髮同套衫核突到

蝦佳

之後嗰下先核突
唔識講 好似啲阿嬸扮可愛好難頂... 佢唔係行氣質知性路線㗎咩 幾時行咗弱智路線

個頭好似啲初中 中一中二仲未識打扮柒柒地嘅感覺
屌呢個師奶扮乜可愛
五十路睇完要洗眼
好撚柒
佢仲核突過雪嬸
好想一巴煎落去
Fancl支卸妝油用完生粒粒
Curel果支清爽好多
落得都好乾淨

要天然嘅買支jojoba oil卸妝仲好
又坐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞