新一代oculus quest 2! 購買 玩steam vr 集中討論 (3) 而家VR唔同哂

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
想問Allkeyshop信唔信得過?
舊驚平到好跨張
allkeyshop

只係price.com 格價網

主要都係睇你邊個網買

不過大部分網都係好出名,唔洗點擔心
Skyrim vr 都係10euro
已買
埋單102hkd
等收quest2 就開波
當然 佢係quest 2首批作品
27號
你係邊個網落單?
我見真係平得好誇張
唔係平到誇張

只係舊GAME跟本就唔貴
https://www.kinguin.net/category/47830/the-elder-scrolls-v-skyrim-vr-steam-cd-key

用埋code ALLKEYSHOP8

你可以上allkeyshop 個網睇下有邊間更好
kinguin 我見多人用D
好似係
Oculus有啲game支援cross buy

例如隻walking dead saint and sinner

買之前可以search下
追po追到訂咗貨
到貨再慢慢問各巴打
skybox

VD 而階段係 因為facebook會出自己官方既 叫 oculus air link好似係
skybox唔熟
skybox官網有PC Client DL
等得好撚辛苦
VD好平 百幾蚊....
有free 叫ALVR不過係廢....
oculus quest store有時無喇喇送10usd 優惠券
但係唔知咩情況之下會送 一係等佢送

利申 正當我想買嗰陣 佢即刻送優惠券畀我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞