新一代oculus quest 2! 購買 玩steam vr 集中討論 (3) 而家VR唔同哂

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
訂左先 唔會即扣錢 出貨先扣
而家訂 可能跟我地期21-27
26號訂啱啱update咗21-27 到底係大貨到定根本無人訂
隻船究竟有幾大
我反而佩服佢個工廠出貨量可以咁勁
佢宜家用兩條生產線(q1+rift)
去出一樣貨
點都會比q1果時好嘅
等貨期間 大家loop住我啲片先
https://www.youtube.com/c/SiubakYeung
巴打有冇咩驚必玩推薦?

Half life同saber 好似實會玩
Walking dead新個隻都好高評分
仲有邊隻必玩?

Skyrim 幾年前已經玩晒,諗緊個vr 值唔值
同埋咸濕mod係互通?
contractors VR
dead effect 2 VR
A-Tech Cybernetic VR
Aircar
Pavlor VR
The Wizards系列
Zero Caliber VR
絕對值
幾近9成SE版MOD 係WORK

因為VR取至SE版PORT做VR

所以SE MOD係WORK
痴線會唔會太多
Thx 巴打
contractors VR同Pavlor VR係多人連線FPS
上面都講到 佢地唔易有亞洲SER 因為VR呢野樣未係主流
就算你開SER都好難齊人 可以等特價先買
屋企仲係用緊100m
應該主力玩單機
新手到貨再研究
黎緊STEAM有大特價 SKYRIM VR值得重玩N次

利申 SE版重玩N次
SKYRIM HEAVILY MODDED GAMEPLAY SHOWCASE 4K 60FPS
https://www.youtube.com/watch?v=rKWunBBlNSc

如果3系輕鬆推就正
Walking dead新個隻 on slxxxx伏到癲喎
https://youtu.be/0oL10hTdmvo

我見好多試q2都用walking dead
又見佢幾高分
呢隻係另一間出,舊少少但的確正,你段片係將會port去quest嘅版本
原來係咁,睇鬼佬gameplay已經玩緊quest版
好似好正
skyrim 60美哥隻?
呢排會唔會減價呢?
除左呢隻,仲有無d類似芒亨 ge vr呢?
有寫明VR skyrim vr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞