新一代oculus quest 2! 購買 玩steam vr 集中討論 (3) 而家VR唔同哂

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
唔知關唔關事,就算買埋佢都係分開岀期
見對上個po有人好早就岀左頭帶個期
真係唔知咩機制,唔係跟時間順序出比人都有
以我買咁多次amazon經驗

D野幾乎只會早到唔會遲到

唔知有無機會 20號內玩到
我24號!!有機
20訂終於有機,都係21-27,個case頭帶應該冇貨,仲未有日期
有希望了
已經喺steam download定過百GB 免費vr gamr/experience
steam免費既vr驚好多都係好舊既垃圾……
優化好差,會好易暈
我建議你玩beat saber,木條,super hot,space pirate trainer入門
之後Half Life Alyx,HLA mods(一隻大mod=一隻新game)
最後skyrim heavy mod
大貨怕咩
我都有預計日子la21-27號10月,22/9 order
我仲未有
20號order未有通知
你地會唔會因為IPD問題卻步?
聽講遲啲可以用軟件較?
但唔知幾時先有
聽講呢篇文係htc vive既人寫,上網聽人講就算唔係岩岩好呢3個setting, 唔差太遠都睇得清,因為個sweet spot夠大,不過有軟件可以較就最好
好撚有feel如果bioshock 官方出vr 都幾正
軟件校ipd應該會係第一/二個更新出/出廠已經有
htc vive啲人個個都好葡萄
htc真係快d折埋佢算,出埋d電子垃圾賣到勁貴,tracking又係咁多個入面最差
原來係咁
收到了 27號前到
大貨已到 VR大門已經打開了!!!
VR IS THE GAMING NEXT LEVEL !!
ARE YOU READY!!!????

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞