《原神》有得玩喇~

1001 回覆
20 Like 817 Dislike
一個diss TVB既reply都99負皮

對於 反中 / 反共 / 反支那 連登仔:

「TVB,唔計。」

日本知名女星竹內結子被發現倒斃東京家中 終年40歲!
https://lih.kg/aDnAxFV
#21 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
評乜撚,自己都露晒底話跟佢個宣傳方式喺度宣傳,屌你老母啦支那狗
得你自己一個 連對話頻道都無 點會似以前online game
而家新一代既手機驚都唔會咁啦
我玩好少驚,都冇扮老屎忽
亦冇DL /唔打算玩原神
本身對國產驚冇興趣
只係唔會理人/吊人地玩乜

更加冇清你咁勁一眼就睇到邊個連薩爾達都無玩過
弓女
玩過zelda會down嚟試,笑話嚟
啲人負皮你係因為你九唔搭八
法律定義上唔係抄襲,告唔入架,你玩下睇下有冇薩爾達個種樂趣咪知,係你唔認自己中晒陷阱繼續想spin focus去抄呢個位度講姐,我就唔會去屌佢抄襲黎幫佢宣傳喇,呢d辛苦野留比其他人做
咪就係以前嘅跑主線rpg game 只係冇咗chatroom,只係可玩性高少少。完全唔手遊
你呢啲人咪已經係坑爭坑到走火入魔 我好正常咁講下討論下 你就句句有骨
盲俠?我成條片掉撚左出嚟話俾你地知隻game衰乜㗎喇喎
咩有骨,咁玩過zelda都知邊有game抄到佢個精粹,何況係一隻支那驚
e巴你都夠膽屌
《王者榮耀》推唔郁

一國一制之後仲玩唔玩到《王者榮耀》
https://lih.kg/2027330
咁筆電玩唔玩到高清
你居然會相信連翻版都可以告正版嘅支那法律,請受小弟一拜
可以玩到中
所有地方都係咁,你點解要咁關心支那? 我由頭到尾都冇將支那放在眼內,你心胸只容得下支那,睇唔到大局?
TW HK MO

廠商似乎有意分隔 中 港台澳 玩家
避免交流
但係講真難食嘅舖頭你開post話去食都會有人屌啦,有咩出奇,不過大家都有自由,你有你食,佢有佢屌

所以冇必要話人入討論PO嘈,因為一向係咁
戒唔戒到TVB
習慣 一向都係咁 成為一個理由 呢d係咩邏輯? 支。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞