《原神》有得玩喇~

1001 回覆
20 Like 817 Dislike
愛國愛黨撐警無人阻你 無話唔比, 但你講得出就預比人屌咁解姐
你要愛國咪靜靜地心入面愛囉, 唔使特登講出黎比人屌
香港無得救,真係抵撚死
篇文其實都有講
封閉系統唔會俾高權限佢
冇得偷你嘢
係咪想比人bin
做遊戲版
放心啦啲人入嚟屌一陣就唔屌
隔離籃球未又係開到咁多post

利申 兩隻都無玩
有冇人抽到溫迪呀
你咁講嚟有乜意思
有冇人講到依家既兒登同5P香討有咩分別
封閉平台既意思都係獨立平台既帳號不共通資料去其他平台?

所以後之而言果個後門software 就入唔到ps4同switch平台去讀資料 我可唔可以咁理解
學術研究 點解PS4 同switch比教唔會有問題?
Ps4同switch無依舊野嫁咩
篇文其實都有講
封閉系統唔會俾高權限佢
冇得偷你嘢
當然,你有選擇玩與不玩的權力。如果真的覺得原神很香但又怕個資問題,倒是建議 PS4 版或之後推出的 Switch 版,因為封閉平台下「比較」不容易有這類問題

係比較不容易
要偷一樣偷到ac
不過多數人都有做二次驗證
封閉平台既意思都係獨立平台既帳號不共通資料去其他平台?

所以之而言果個後門software 就入唔到ps4同switch平台去讀資料 我可唔可以咁理解
呢隻一定keep住有人屌
因為隻game出之前已經有人屌
係乜野比你自信覺得冇人繼續屌?
無咩意思,講下嘢都得掛
多謝樓主引曬班大陸仔出黎俾人ban
係sony/任天堂限制咗你可以做啲咩
佢哋幫你把關
https://zh.wikipedia.org/zh-hk/%E5%B0%81%E9%96%89%E5%B9%B3%E8%87%BA
因為籃球開咁多post都未收皮 我都想知點解
令我覺得依度都差唔多
冇,問下啫
同埋一定係你有你屌,佢有佢玩㗎啦

但係未玩嘅人見到有人屌都有機會唔玩啦,隔離支那灌籃高手Po我間唔中都有屌下
遊戲歸遊戲
政治歸政治

仲有人信呢句野架?
咁又係
希望大家都唔好玩咁多支那game

ACG IS NOT FUCK 政治
籃球嗰邊大把人屌過啦
不過佢地無恥到畀人屌咗咁多個post都繼續玩咋嘛

新game多人屌
係想趁入得嚟啲人多數未玩/啱啱玩
勸佢地回頭是岸

至於係都要做支那狗嗰班
根本就冇撚得救
服務供應商擁有控制應用、內容與媒體的能力,並能限制未經允許的應用或內容被輕易接取。

常理去推斷,ps4同switch無外掛都係因為封閉平台
所以外來人修改唔到入面既程式。所以個後門系統都入唔到去? 我真心垃圾 想了解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞