《原神》有得玩喇~

1001 回覆
20 Like 817 Dislike
第10勇氣可嘉 應該+10分
其實今次台仔算高質喎...好多人直情係無視隻game嘅存在
新game第一日先排得第4名,人氣41萬,成續算幾差,通常新game都會搶到第1位,大約100萬人氣,炎上嘅話係仲多

41萬入面好多只係入去亂板笑人玩山寨支那驚、屌隻game垃圾,或者係「鄉民」湊熱鬧睇後門程式

守望傳說出咗一排仲穩佔第一近90萬,而且只有前排炎上過一次,全部都真係討論隻game
就係好多遊戲公司都走法律灰色地帶,結果衍生出嚟好多相似嘅遊戲。作為用家我哋肉眼都睇得出佢哋擺明有抄,咁應該係我哋去直接杯葛佢而唔係等有咩法律行動之後先杯葛。

遊戲公司見市場都接納到抄襲遊戲嘅話其他遊戲公司都繼續跟風。對遊戲公司嘅要求係用家塑造出嚟嘅,爭氣少少唔該俾返少少要求。
出現了
守望個巴哈版都算係難得一見既清泉 唔似其他手遊板咁 一堆新手健檢 扮哂命貼圖POST 推人氣 而係真係好多攻略 好多人認真討論D故事內容
《守》卡關一早棄game
(上個禮拜直頭del埋慳位
主級卡關嘅話,你每日用廿幾分鐘掛一掛資源副本就可以靠高練度推到,每日用少少時間輕鬆玩
今年(2020)換左SE2先至有緣玩到

上次買SE係為左只《Pokémon GO》
好撚惡,果然係支那黃
一浸蝗味,好撚臭
全部都冇玩喎 死戇鳩支那仔
屌你原來用淘寶 仲要喺美心返工
笑撚死人咩
今日原神已經上左no.1

原來入邊全部係講anticheat/backdoor既post
驚界比人屌既世界第一
劣種工適合呢D人做存喇
*做架喇
除咗黑警同暴政打手,冇工種係可恥

條友可恥在佢嘅思想
咁請問咁愛國嘅你點玩
神抄之塔比人屌左頭一年

依家係連登都幾百個po啦 同香港人講骨氣
第10係所有人都有, 因為係底分黎
可能神抄係因為香港人創作?果時包容港人出品?
原神就大支那創作加上近年事件都會有差距
聽講依家玩法仲多過PAD

但佢抄人起家係永不改變既事實

而且MADHEAD除左神抄之外所有GAME都衰哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞