《原神》有得玩喇~

1001 回覆
20 Like 817 Dislike
早開左
asia?創角係咪話pc好d?諗緊而家手機玩定返屋企先
係呀,asia 我而家用電腦玩緊
連大陸仔自己都屌嘅game呢度竟然咁受歡迎
真係人唔笑你自己都吠
話佢抄個d 點解抄人唔會比人告?
其實game既創作咁多年黎不嬲都係互相參考一直演化 你會唔會話fifa抄winning lol抄dota aoe抄紅警 灣岸抄頭d 越南大戰抄雲斗羅 battlefield抄medal of honor ?
中資就更加冇野好講啦 而家要搵一隻冇中資成份既app大作 幾乎冇可能
因為支那抄完人仲可以告返人轉頭囉柒頭
仲要佢唔係參考咁簡單係成隻game搬入去連細節位都抄得一清二楚,係對真正大作嘅侮辱
不過你呢類港豬講你都唔明,睇你語氣你中學都未畢業啦p牌仔
但你睇完佢條片就知真係一樣樣喎
最基本跑步爬山+扣氣力果到你有玩過薩爾達就明
抄功課都改少少野阿
話名創優品抄無印個d 點解抄人唔會比人告?
其實品牌呢啲野咁多年黎不嬲都係互相參考一直演化 你會唔會話實new barlun 抄new balance BFC抄KFC Jordan抄喬丹?
中資就更加冇野好講啦 而家要搵一間冇中資成份既公司 幾乎冇可能 同埋唔驚俾人告番轉頭呀~
手機玩會唔會好疾?
又唔見nike抄adidas抄puma
你以上所講既所謂牌子都係得支拿發生
而家香港咪變左支那囉
多得你地支持支那野
其實打機只係輕鬆FOR FUN

自己中意玩就玩,

唔中意玩,覺得又抄又垃圾,又政治論既….直接無視唔玩就OK

冇必要特登入黎GAME討論PO 嘈
遲左醒
但遲醒好過無醒
佢抄到99%
反感到唔想玩
遊戲還遊戲政治還歸政治
用緊部幾年前嘅asus zenfone4 s660

都叫run得順
係好暖手d電去得快
其實屬於單機定OLG
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=fCk3uP5ZlX4#dialog
見到樓上有on9仔話參考,原來支那人角度就算抄咗99%都叫參考 仲要話大作係咁,玩呢隻原神就真係侮辱大作喇柒頭
可以連機玩嘅單機
Dear中國人
遊戲歸遊戲 政治龜兒子
屌佢抄都算, 屌佢支那game真係 出面傳說對決開到30幾個post都冇人屌
係, 仲勁多人玩
唔課金玩唔玩到?
好玩唔玩走去玩支那抄襲game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞