《原神》有得玩喇~

1001 回覆
20 Like 817 Dislike
支持e巴
打個機姐 理佢咩支唔支那把鬼咩
點解唔告都問得出
睇嚟你好信任中國司法
連輕鬆For fun 都要玩支那驚,返支那啦你,屌你老母
連登app台真係完美體現部份連登仔既多重標準
你睇唔明接受唔到既都係廢話,其實你鳩屌都改變唔到d咩,咁又係唔係廢話呢? 阿又唔算,都係個句,冇你呢種人去屌,又點會宣傳得咁勁,從呢個角度睇,鳩屌又唔算係完全廢話。抄襲層面既問題就應該比返d大機構自己搞,成日將自己位置放太高花精神去討論唔多關自己事既版權問題到最後淪為被商業利用既工具其實都幾慘架。法律背後總有佢既道理,有咁嚴謹既抄襲法例,都係防止人一句原創壟斷市場,唔比出現巧合,甚至乎你講既野好大機會都唔係原創,你既思想只係左抄d右抄d,型成你既個性,當你未有一種自察警覺性存在,你都只不過係人云亦云複製人一個,咁你又算唔算抄襲?
殘體注意

呢張圖笑到我
小心又有人同你講佢鐘意就得呀

人地鐘意就大晒架 唔準唱淡架

再嘈又問你去左幾次遊行 有無比狗咬架啦
但係你唔係有玩支那方舟咩個po見到你
立於不敗之地
支那人仲清醒過呢個post啲支那仔
自己玩開果d唔計
再quote一段中國人嘅評論
俾呢個po啲中國人都不如嘅睇

https://youtu.be/ggow-EI50Zg
出面d支那game神炒game隻隻都開到一百幾十個post咁, 咁其實要quit連登既係咪你地?
咪又係你班撚樣係度傾

扮乜7沉默的大多數
見有新驚諗住試下咩料啫 好明顯呢隻閪驚撚兩下就會del 咁就叫撐支那? 咁成班連登仔用嘅iphone夠奶共啦 根本係標準你哋定 自己反省下啦 講到咁威咪睇下自己全屋啲嘢係咪真係冇一件係支那制喎down隻驚都要鬥黃唔知咩心態
我個個都入過去屌

依家夠資格屌你地未?
好波
靈活運用上面啲skills
你做乜剩係攞走我串魚蛋唔攞走埋佢個串
利申 傳說我都有入去屌
玩緊ps4版,玩左個半鐘
唔課金攞黎消磨時間都ok

普通話音源好撚怪味
都係轉返日語音
上面有個巴打真係講得啱,你老母有冇話你講嘢唔對路九唔搭八?
連自己本分都做唔好剩係旨意人地會做,講極你都唔明 真係同港豬一撚樣下下都覺得人地會做
你做多幾年人再返嚟睇下你自己講過啲乜睇下會唔會尷尬
果然撐得呢啲game嘅都係智商有問題中學未畢業
1. 夠膽就咪飲東江水
2. 幾時抵制埋xx?
(xx可選填iPhone/Sony/Bandai)
3. 你屋企都大把made in China
4. XX都係支那game,點解唔入佢地個post?
5. 好多遊戲廠商都有中資股份,你地幾時抵制?
6. 遊戲還遊戲政治還政治
7. 人地做得好點解唔可以欣賞/支持?
8. 巴哈/外國大把人玩&課金,你唔去屌醒佢地?
9. 黃衛兵又入嚟鬥黃分化,場運動畀你地搞死
10. 我就係支那仔,吹?

65/100
加多句"東江水都係支那嘅你咪唔好飲囉"可以+10分
可以考慮
"你班撚樣"係指緊咩人先 而家係果d post開到一百幾十個, 但有幾多人入去屌支那驚? 究竟邊個先扮緊沉默大多數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞