《原神》有得玩喇~

1001 回覆
20 Like 817 Dislike
先唔論隻game好唔好玩 以米哈遊個朵 整隻崩壞4 5 6 出黎轉少少玩法 穩賺 但依家佢肯行第一步肯投放資源整一隻唔係換皮電子妓女既手油 其實對成個生態都係好事 如果呢隻驚真係成功到 相信日後都會有同類型既手油出現 總有一日會有一隻真係好玩既game比到大家 就算最尾呢隻game真係fail都好 呢個第一步值得respect
如果以呢個邏輯咁行 佢哋隨時會習慣咗極權政治 唔反習爸爸
踏馬(音:他媽)
習慣?你開得post 自然就有唔同嘅人入得嚟留言,留言有讚有彈唔只一種聲音,問題喺邊?
不過都係嘅,支那多數係有得讚冇得彈
習以為常係自由最大敵人,習以為常既人失去左思考既自由。講埋呢兩句唔講喇,廢事騎劫,d人要屌咪又佢屌,不痛不癢,反正我又冇玩隻game,又冇幫佢宣傳
宣傳完話冇宣傳
躝啦支那狗
其實...呢個po咪宣傳緊
你繼續加油曲線推post宣傳啦,你其實係咪課金玩緊?
的你老母
一個po起曬d蝗出黎,ip都慳番
P 牌又唔好咁智障,人地一早不推文,唔識唔好獻醜
Default玩左兩粒鍾英文語音

之後試下轉 華語 日語

聽落怪怪地
連登有得唔推文都唔知,返百度啦你支那狗
係都應該pin this啦
仆街成世人第一次炒車柒左添,哭撚左
多得班抄襲論既人唔少 我都用返不推文先
其實呢,p 牌係推唔郁架...
聽語音語氣
普通話配得好hea
笑到我肚痛
先唔講抗爭
呢隻game咁垃圾都玩

又無新遊戲系統 mmo仲要你抽角色

伏到喊 單機game做到咁呃錢都有人吹捧

傻撚咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞