《原神》有得玩喇~

1001 回覆
20 Like 817 Dislike
成個PO 三十幾頁, 起碼有28頁係鬧交, 得5頁真係討論點玩, 另一個覺度睇都幾受歡迎
其實10日賺1億美金係靠連登幾個人課返黎
企鵝又話出類似game
都無咩意思

大陸咁多間手遊d女設
係依間算ok
btw計落連登幾條友仔
開左幾萬個twitch
近十萬個reddit分身
十幾萬個discord account
每日post幾千條youtube片
仲有幾千萬家身可以射落隻game度
講到你有份賺咁
重點都唔係佢幾紅幾賺得錢
PO得係連登預左俾人屌
你地要玩要討論無人阻止到 但你地都阻唔到人地屌你地咁解
開得就唔好怕俾人屌唔怕俾人屌既咪繼續討論囉你地
無衝突
我理得佢賺到變全球首富
無話無人課無人玩喎, 重點只係連登無人玩
PR繼續派打手係度有咩用,
去DISGUST, BABYCONDOM可能仲有用
原來又係一個盲毛
仲以為咁醒識曲線推post
屌下就真係潛水靜靜玩,
SLAM DUNK, 神魔, LOL呢堆就唔會係咁爆PO
以驚論驚, 手機驚唔開公會戰/PVP元素, 都係等執柒,
當然都唔排除強國創造倒新元素KEEP玩家既
https://www.youtube.com/watch?v=17yPkooO0Bg
好似冇係呢邊貼過
原神 vs 燈神
企鵝同網易都打算出
呢兩件大毒瘤平時就係咁出換皮驚
一見有其他人打頭陣成功左就即刻跟風
其實唔一定要pvp既 fgo咪冇pvp 照樣大把人課
不過我覺得遲早都會出排名個d 如果唔係班重課 課完都係打丘丘人有d on9
雖然fgo重課完都係刷關刷關
好老實講黎緊1.1版本個更新好關鍵 留唔留到人睇呢鋪
我估米哈遊都冇諗過會紅得咁誇張 所以內容唔足
開服差唔多一個月 30lv打後其實可以玩既野唔多
一開波吸納左咁多玩家 點樣留住班人 增加黏合度先係最主要目標 如果最尾收皮真係幫佢唔到 捉到鹿都唔識脫角
FGO 根本就係手機驚奇跡黎啦, 剩靠死忠同週邊, 隻驚就放棄左遊戲性全力FOCUS賣女吸錢,

原神用返呢條橋又WORK既掛, 真係要佩服佢, 不過到時D週邊過唔過到支那審批又係問題
原神要加內容同玩法估計唔易
3d遊戲最難搞依樣

只有做d易改動
增加大地圖上面多d類型怪
大地圖多d突發任務
搞多d需要聯線任務

應該會易d
唔係d人好快轉game
米哈遊之前隻崩壞3都只係單機GAME, 就係靠佢賺原神既開發費

睇番崩壞3一直以黎既更新內容

最初只係喺一個小關卡打怪就GAME,
後來就加入左小村莊規模大小既大型地圖
隔一段時間再更新多一個大型地圖, 可以坐飛機, 操作機械人
然後整一堆Q版既遊戲角色, 用黎做小遊戲,
後期就再加一個大型地區用獨立既戰鬥系統, 直接D講抄隻DMC系統落去
原本冇得跳既戰鬥系統, 喺嗰個大型地圖可以起跳玩空中COMBO

假設原神做到同崩壞3一樣每次更新都有改進的話,
真係未來幾年都好難有對手
個abyss就係比較難既單機pve content
d野唔急住升既話
個地圖行完一次之後就唔會點行,除非要素材
如果角色lv同武器lv可以靠地圖刷怪黎升會好好多
要俾玩家意義keep住行個map淨靠開箱唔夠因為太少石
可以加d高肝度高reward既野,例如造型武器之類

反而佢co-op有唔少玩法可以出
上星期個活動co-op就唔係單純打怪打boss
佢甚至可以整d另類pvp,例如racing
本身已經有d任係xxx時間內到終點
遲d亦可以整大型co-op討伐或者複雜迷宮

其實我覺得佢賺咁多可以generous d
例如降低保底要求,派多d石/抽,甚至派自選5星
無課開心
輕課高興更樂意課金支持支持
重課係咪都抽到滿constellation冇分別
現時派石太少,就算pool出得唔密唔課都好難中
遲早會趕走人

btw唔爆石肝既話到而家有好多野都未開始做到
隻game AR40之後先算真正開始
40前主要都淨係升角色lv同武器lv唔應該刷裝因為冇金
想更有效率甚至要等到45
我反而佩服你會攞FGO黎比
FGO賣故事賣角賣IP,d人課到改寫金錢概念
唔靠週邊一野勁賺
但冇gameplay冇co-op
根本9唔搭8弱智都唔會跟FGO
不如攞FF14黎比
旅行LV35
keep住打每日任務 + mark地標

打左3次先緊緊過到5隻機械遺跡
(機關剩8%

Btw, 4星武器 楝「試作」定 另一樣
你用咩角?
武器暫時冇特別㨂打落都仲OK,裝就有升冇升分別勁大
暫時元素效果似乎仲緊要,而家多數靠雷+水做輸出
我都佩服樓上提FGO呢隻奇驚
唔同唔同
樓上提黎只係講冇pvp既例子姐
但你竟然FF周邊係FGO賺既其中一個point
仲會去諗如果"原神用返呢條橋"
個層次低好多
d人課到癲左,唔少人抽到max constellation
仲有一個星期就一個月,個收入9成破晒紀錄
到時呢度又成地玻璃碎
條片系參考一套叫「小埋」既卡通OP

TVアニメ『乾物妹!うまるちゃん』ノンクレジットOP映像「かくしん的☆めたまるふぉ~ぜっ!」
20,761,181 views

https://m.youtube.com/watch?v=b6-2P8RgT0A

同步比較:
https://m.bilibili.com/video/BV1ET4y1F7Tf?p=2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞