《原神》有得玩喇~

1001 回覆
20 Like 817 Dislike
巴哈攻略

【攻略】迅風雷動~ 最香黑絲刻晴介紹(新增主重擊副雷配置及影片)
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=36730&snA=1333
礦石几耐refill一次

Btw, 非常缺蓮蓬
(但搵唔返間藥舖
可以照開除非你想玩其他角色
4星武器易抽用住先,但5星角好大機會要抽到90下保底
btw最想要佢,刷首抽時隻隻都中過係未中過佢
而家venti+mona開左局有石就抽都係抽唔到
想問埋,如果係你,你會玩下邊依個ac定係玩一個冇刻晴ac

屌,自膠,上邊係應該有刻晴既空ac
我諗我會玩有刻晴個ac之後不停有石就抽venti pool
90抽保底有一半機會中venti
不過venti限定黎而且地圖d高位有佢會易上d, 但唔係必要
明白
原神理撚得你班柒頭
錢照袋
批評懶理
一邊收垃圾玩家錢
一邊侮辱玩家
閪公司FAT FAT喇
the boos always come from the cheap seats

利申: 無玩
有時我真係唔係好明D弱智點生存到
騙子又多
日日9UP
今晚開左 奔狼 同 暗夜騎士 兩章

Btw, 奔狼嶺 獸肉 / 果實 入手數:0
個體力system真係要改改
同埋個map要加返d更有義意既野去做
co-op都要改進下,而家除左去搶野之外就冇理由去連機
呢幾樣野唔改下好快就變左每日login清日任刷兩場就熄
無聊開左個新帳號玩40抽,竟然抽中左溫迪,四隻四星,兩個五星武,一個四星武
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞