《原神》有得玩喇~

1001 回覆
20 Like 817 Dislike
玩抄game點解唔玩Zelda 黎緊仲有前傳同botw2
痴撚線, 一樣架喎
E巴
唔講政治因素 單論遊戲性

其實隻驚支那仔都唾棄 而且話佢冇抄
因為抄嘅話就唔會咁垃圾

有睇啲人講其實個開放地圖是廢的
得幾個點要去刷野
到頭來只係崩壞3再劣化版
玩呢隻不如去玩返同廠嘅崩3

不過係有人新屎坑三日香 鍾意食新屎
android有冇
好玩過薩爾達
咪係
雖然我都唔會支持大陸
其實要反大陸game好難
你有你反 佢繼續比錢落遊戲公司度
遊戲公司都係睇錢
所以而家咁多公司都有中資
鬼叫佢有錢
大家有錢自己開公司 自己整game
咪唔洗做鍵盤戰士 日日上黎屌囉
所以最後你都答唔到我,點解原神冇比人告,點解原神仲可以係SWITCH同PS4上架。
少年你實在太年輕了,你一直話人抄襲,其實正中下懷,如果唔係因為有你呢種人,見到動作似WOR,心愛既薩爾達真正大作被侮辱,因而不斷發起仇恨言論攻擊,我都唔會知道呢隻遊戲既存在。
到底我想講咩呢? 我諗年輕的你仲未了解,遊戲PV係係年半前發佈,極具爭議既抄襲行為,係遊戲公司故意安排出黎,你答唔到我我答返你啦,係法律上,只要原代碼唔係COPY & PASTE,畫面唔係近乎一模一樣,就算換個SKIN都唔犯法,所以點解神原可以咁明目張膽,刻意將呢D畫面呈現係PV上,目的,就係要引你呢種仇家發起討論攻擊,引起全球所有既玩家關注,用最少既經費,達到最高既宣傳效果。
到真真正正推出呢隻GAME,有去玩既人自然會發現神原原來根本就另一隻GAME黎,好多一心諗住玩隻抄GAME變左玩另一隻GAME,原神裡面除了你所指既抄襲,仲有自己既原素係入面,遊戲界知道佢既套路目的只係為左宣傳,NOW又咁有效果,全球既玩家都想玩,咁梗係比佢上架啦,實賺錢嘛。

結論 : 多得你唔少
XX都係支那game,點解唔入佢地個post?
仆街騰訊乜撚公司都買
打開機都心知支那廠有份既game依家係避無可避
特別係手遊
下呢隻係100%支那game wo
抄一大堆野加少少自己既野係入面就叫自己整, 咪ON9啦大陸仔
所以會比人屌都係咁話
遊戲公司唔睇錢睇咩先
騰訊乜撚都買 佢遲下越買越多
你哋係唔係唔打機先
唔打機咪唔洗屌

你有你屌 佢繼續搵錢
然後搵錢屌女
繼續嘆世界
現實就係咁
咁要幾多%先玩得
連100%根正苗紅嘅支那game都唔願抵制,仲點敢期望你地做更多
你up咩撚嘢 你老母有無同你講過你講嘢一舊舊
係喎宣傳幾好喎好到連大陸仔都屌
根本會玩呢隻game嘅人已經連大陸仔都不如啦你仲係到死撐
講一大堆廢話都唔會改變到佢成隻game抄過嚟嘅事實喎,我就真係睇唔到佢有啲咩係自己原素喇 連飛行軌跡都抄到十足十呀細蚊仔
不如你答我佢有咩係與眾不同啦傻鳩
告唔告呢呢樣野你再大個啲睇多啲新聞留言下時事你就會明,大陸咁多抄襲有邊樣係可以告得入嘅?球證旁證都係佢嘅人佢告返人轉頭都得架
咁即係幾多%先玩得? 80%玩唔玩得? 定係要50%? 30%又得唔得? 定係0%先比玩? 條界係邊? 邊個定? 仲有隻game唔洗錢, 抵唔抵制有咩分別?
年頭出宣傳個陣已經屌到臭,估唔到呢個時勢仲有人開原神post 咁不如開埋和平精英 王者榮耀 穿越火線post啦班撚樣咁鍾意玩大陸game
正呀
起晒連登支那仔

你老味要傾去百度貼吧傾啦
班撚樣仲要死撐

唔玩好似會死咁
咁傳說對決呢
傳說對決開到30幾個post啦, 仲有大把中資game開到幾十頁 不過果d大家玩開就冇人會屌, 留返火力一齊屌新game
試玩左,單機game黎,唔洗課,同埋手機玩唔到高畫質,可以del
都係支那game
so?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞