《原神》有得玩喇~

1001 回覆
20 Like 817 Dislike
知衰啦 都俾人入埋blacklist 我想講返一聲sorry
玩過Zelda 邊可能down呢隻
本來係見到啲片真係一模一樣 仲要抄埋nier 心諗咩料 然後就好奇down咗
證明你係ON9
悠木碧同鬼頭明里都玩緊
話你弱智都影衰弱智
有冇片睇?

你嚟?

條友都學識咗,睇嚟真係你
我陣係知田中理惠有直播
其他唔知

利申:無玩
如果隻GAME唔係抽卡會有興趣試下
手遊做到呢個級數 算少有

但屌你抽強GAME 仲要係真係 PAY TO WIN果隻不了
姐係對你嚟講支那+抄襲都無所謂?
就算唔係支那都唔玩啦

唔係抄襲,已經係去到偷

https://m.facebook.com/oto.kun.5/posts/1787223828123441?d=m&vh=i
新果NeiR:Reincarnation

先唔講個tone太dark
每次入battle要loading
仲要只系turning-based

https://m.youtube.com/watch?v=zzzQSEKWrjw

支那仔露晒底
唔係政治都夠膽講

試吓改個名叫武漢肺炎

係game入面叫天滅中共

睇下會點
咩呀

你唔見係台製遊戲叫消滅國民黨有問題?

點解玩外國遊戲叫天滅美英法又唔見有問題?
老羞成怒

駁唔到剩係識叫人去天安門

你咁維護恐怖分子做咩姐

恐怖分子周圍殺人屠村滅口,咁其他人係唔係守佢哋規矩呀?

其他國家係唔係要尊重返恐怖分子呀?

唔好去理藏人同蒙古人比恐怖分子迫害呀?

你而家玩支製game, 同支持恐怖分子冇分別呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞