《原神》有得玩喇~

1001 回覆
20 Like 817 Dislike
覺得好玩咪玩囉
我從來冇理佢係咪支那game,亦冇評論隻game整成點,我一直圍繞住你地講抄襲呢樣野作為擊呢個行為係好不智,中晒商業陷阱,從一開始我知道呢隻game發佈,我就唔睇好佢,開放世界成為手遊即係要係開放世界瘋狂刷素材同課金,呢個係我一開始直觀已經知道既事,所以隻game我就冇興趣,成日講咩抄襲真係晒氣,因為隻game一定唔掂,仲講咩抄襲
玩完Zelda再黎玩原神
你唔玩又對隻支那抄驚無興趣,但又會講佢唔係抄,有自己嘅元素,你食屎啦sell緊隻驚果個咪又係你,商咩業陷阱,屌你老母啊p牌狗

SE2
玩左2.5hrs
冇發熱但D電去得幾快
我應用返隻game個宣傳方式留言釣下魚又要同你解釋
我就擺明入嚟屌啲撐呢隻game嘅傻仔,你有point嘅咪回應下我上面Po個條片囉
我只係屌下你老母啫,支那狗
原神連支那人都屌到仆街連被稱為山寨品嘅資格都冇

手機game嘅抽角色、抽武器、體力疲勞限制
最多得4人連線嘅單機game,但要全程online連server扮OLG/MMORPG
open world又整到勁無聊,打卡式每日任務,野外怪物種類少又重複,要不斷重複打副本/BOSS
探索開寶箱開成堆垃圾,最值錢嘅嘢係晒課金度
戰鬥唔使講,弱智又膚淺,4隻角色不斷切換出招,零代入感,戰鬥屬性不斷重複用,第1次見就新奇,用多2次簡直無聊

2020年仲有game未做到完全normal map,唔食效能嘅嘢都唔做

畫風都柒,鮮艷高亮油畫風,第2張支那古風地圖十足N年前啲支那仙俠game嘅美術風格咁

要玩畫風我玩blue protocol唔好,人地起碼係MMO
要玩高質手機驚,嚟緊卡巴拉島m、天翼m、瑪奇mobile是旦一隻都秒殺
上PS4/switch?唔好獻醜啦屌你,唔知醜
https://youtu.be/5qbkDsuZEso
我一入嚟就係屌呢隻game啦點樣唔對題呀傻閪,你又想柒埋一份?
頭先見中咗5星玩咗一陣
同以前啲online game一樣 玩到好攰,一啲都唔手遊feel
我覺得真係有理念去抗爭反共既話
與其上黎做KEYBOARD戰士吊9你地 "唔比錢" 玩國產驚
不如落去超市/街市, 吊9 晒入面所有人 男女老少
真金白銀 "比錢" 買國貨更實際
一定支持
我又唔係邊個,post又唔係我開,中招間接幫神原宣傳個個更加唔係我,幾時輪到我回應所有片
都係玩返wf好過 不過一陣可能又有人話cy之前sv事件奶共
咁你話佢唔係抄吖嘛 我又想睇下點樣死雞撐飯蓋
要講有問題
應該係介面唔好
開得好撚唔順手
明知係支那驚down嚟唔係想玩係咩

del會唔會係因為隻驚比你預期嘅差而唔想玩?你幫人哋加下載量同人氣,佢真係多謝你喇
支那驚留比支那仔玩
你屌唔緊要呀,講埋屌緊乜先得架你屌個d冇一句係回應,然後又話唔同層次所以自己回應唔到,咁好難幫你架wor。
我都係個句,評game,唔睇好,評中資,隻隻大作都係中資,評抄襲,商業陷阱,手遊課金驚一定冇可能體驗到薩爾達開放世界個種樂趣,抄都只係抄個殼,抄唔到核心元素。講完
用玩過zelda嘅角度嚟試有咩問題仲有 全球咁多人原來我嗰一個download影響咁大 完全唔知添 sorry sorry
1. 夠膽就咪飲東江水
2. 幾時抵制埋xx?(xx可選填iPhone/Sony/Bandai)
3. 你屋企都大把made in China
4. XX都係支那game,點解唔入佢地個post?
5. 好多遊戲廠商都有中資股份,你地幾時抵制?
6. 遊戲還遊戲政治還政治
7. 人地做得好點解唔可以欣賞/支持?
8. 巴哈/外國大把人玩&課金,你唔去屌醒佢地?
9. 黃衛兵又入嚟鬥黃分化,場運動畀你地搞死
10. 我就係支那仔,吹?

40/100
識得改造句子,可惜未能充分指明買國貨嘅人身份,40分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞