《原神》有得玩喇~

1001 回覆
20 Like 817 Dislike
好事黎,代表呢邊d人比較醒識搵窿捐深潛
香港有救了

玩原神既麻煩驗腦
香港人真係得啖笑
要玩就玩zelda
嘩得唔得㗎 簡體字都出埋
原來唔係扮㗎喎 真係支那仔嚟喎
「原神有感」遊戲業界即將崩壞
https://lih.kg/ghLPFT

又有得笑
瞬間看柒頭
傻閪們從原神看遊戲業界發展

本身對隻驚冇興趣
但見到全世界同連登仔唱反調又幾過癮
呢個台算好,d人2-3日就學識深潛
隔離game台仲未醒成班智障連game engine係咩都唔知係度討論整game
你有冇見過成班小學生討論點整火箭?
呢d奇景係連登先會見到
仲可以半日討論左30幾版
原神個subreddit已經成35萬人,幾日就多左5萬
btw下面呢個位d裝每日respawn, 冇時間玩都可以去掃一下
https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact/comments/jcmm9x/quick_and_easy_artifact_farming_spot/
中國玩家在App Store上的評論

憂國憂民的Zale ,2020年10月15日
30級之後不要再玩了

初期內容很好,獎勵也很多,沒有五星角色雖然不爽但也能玩。於是充了個648,果然,給了錢就叫我爸爸出了兩個5星。我曾以為錢到此為止能玩的很舒服。一直玩到30級都很舒服,內容也夠豐富。三十級主線任務一做完,巨大問題出現了,沒有提升冒險等級的手段,只能找箱子,升一級要一兩萬經驗,一個箱子10-30經驗,找到猴年馬月。每日任務一點意思都沒有,純打工型任務,每天做完才一千左右經驗。人物,武器早就升滿級了,冒險等級卡住了所有上限,變強的手段只有氪金了。抽卡160石一次,也就是16元,這16元我吃頓飯不香嗎。何況90次才保底5星,中後期四星基本沒什麼用。每天月卡加每日任務勉強才能抽一次。逼著人充錢我吐了。好像之前的648打水漂一樣。趁早棄坑。不要對這遊戲有什麼感情,爽完抓緊撤就行。它只對給錢的人搔首弄姿,臭bz。
繁體應該係台仔?
休閒玩唔食石回體d錢經裝都唔夠用,點會仲抽角
根本升唔切
我無石,就學kol咁歐皇單抽

朝早5,55分,爬去溫蒂神像
隻手到抽佢,4次就出左

之後去酒莊,22,30分
抽左6次單抽,就出左火男啦

不過,我依家主昇岩女
睇黎你都係歐皇
我而家都係留石等抽新角
我之前儲埋10抽,都未中過5星
係早幾日睇左kol有條片
迷信隱秘單抽
見佢使用依個時間地點方式
抽唔同account十抽,
都係2至4次就中依2個5星
最勁係有次十抽
出2個火男,一個電女
想要刻晴但抽唔到
arm arm抽埋果10石

斷罪
而家雷屬都係靠佢carry,好勁
有無段片黎參考下?

German facebook post
FBI ready
https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact/comments/jd8qei/discord_full/
cls原來discord會爆
成60萬人
連登仔真係同世界脫節脫得好勁
【原神】公式PV キャラクター紹介 クレー(CV:久野美咲)
https://www.youtube.com/watch?v=7-VnFQvCLDc

個top comment笑左
Developed by : Mihoyo
Directed by : Michael Bay
1:00

Haters:「又抄~

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞