《原神》有得玩喇~

1001 回覆
20 Like 817 Dislike
600幾張原畫

日本仔90年代既作畫枝術

2:03

NEON GENESIS EVANGELION | Rei makes Asuka feel useless
710,356 views

https://m.youtube.com/watch?v=CzGzHbAxRdE&t=123s
*AR40 = Adventure Rank 40
唔係,open world未到30已經玩完
一個可莉
全球成績登頂
果個係mhy出名孤寒惗多咗,但班日本仔見到90抽保底就高潮
咁90抽保底又真係算少既
同其他game比係唔差
一般d game都會set個保底數高過平均值
例如cy個d平均值先百幾抽但佢set到個保底數做300抽
成隻課返黎成9pack
原神淨計5星0.6%平均值係160幾抽
加上佢有回水機制所以實際上抽1隻rate up 5星角平均唔到2pack
Cy送幾多 mhy送幾多全球榜首連條毛都唔比你 cy求其話今日好熱送10抽已經係家常便飯
送抽還送抽,送再多都總有人要課9pack保底只係唔經常發生
原神爆死到盡都係3pack幾一隻不過經常要課1,2pack
兩種monetization手段黎
我只係覺得原神playerbase咁大用呢個方法唔太健康
可能mhy用開覺得work唔願改
佢個抽池機制好怪,話就話90保底,實際上大部分情況80已經保,好運少少60左右已經出,似係機率遞進機制
係遞進 75-80好大機率已經出貨 基本上冇可能食到90保底 仲低機率過你單抽出5星
歐美玩家叫春唔夠體力,結果mhy就加體力上限
見到個比喻好正:你入餐廳食飯同老闆講太少飯唔夠飽,然後老闆就幫你加大個碗,飯量不變
日任可以一次清都好既
30好似係完主線
個open world完全只係搵寶箱
寶箱會定時refill

AR35後(怪同boss升到LV60)有D難打
寶箱respawn時間都係隨機
而家就AR40開始準備突破到lv80素材
變左不停係個map度搵素材+順手開箱
造 流月槍 定 星鐮
冇用香菱
不過似乎有兩種玩法
https://genshin.gg/characters/Xiangling
多支那狗到
BLOCK到手軟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞