《原神》有得玩喇~

1001 回覆
20 Like 817 Dislike
課金買飛彈炸自己系列
你鐘意咪慢慢屌, 唔關我事, 我又冇玩 不過上面有個大大聲屌人既被人發現左有玩支那game囉
冇一隻字係回應我,純粹鳩屌,叫人點應你呢? 層次唔同。咩過多幾年睇下自己講咩,咁柒既野都講得出口
所以話係到撐呢隻抄game嘅兒登仔真係連支那仔都不如
不過真心講嘅 有咩理由down嚟望兩下就俾人話撐共我頭先連教學都未完就del咗 又唔係長玩同課金 會唔會over咗
單機黎架?
雙重標準就梗架啦。其實我都冇玩,不過見到有咁多人雙重標準就笑左姐
講埋啲唔對題嘅廢話你期望我要回應你啲咩呀細蚊仔
睇晒成個post最柒真係非你莫屬啦
唔理啦, 總之你DL左就係支那仔, 要死全家
呢隻野其中一個最大問題就係單機驚扮MMORPG 呃9D人課金
【朗報】今日配信予定の原神で一斉に「台湾加油!」と叫ぼうという運動が始まるwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
https://hebi.5ch.net/test/read.cgi/news4vip/1601250902/l50

入去叫下口號仲好
唔撚係嘛, 單機玩黎做乜9
人講乜你講乜,鸚鵡學舌柒唔柒d呀? 其實你覺得九唔搭八,又冇野想講,你就靜少少收爹會好d
我都奇怪緊依隻明明係單機遊戲
點解話係mmorpg
收皮啦你
叫做有多人副本 但大部分間都係單機狗
又唔係咁講, 如果出到隻非支製又質素貼近botw既電話game, 我都會買黎玩
簡單啲睇,就係支那仔打飛機射到上太空,抄襲得嚟係自主研發

不過講咁多做咩依家屌柒你哋係因為你哋玩支那驚,隻驚點整同整成點佢都係支那驚嚟

屌還屌唔好推文啊,P牌狗推唔郁
依隻野所謂聯線
係咪類似手機game
果類出個人地檔案工具人
同你聯線

單機都無所謂,
守望都單機啦,咪又係咁玩
唔好推
原神係巴哈都上左頭三熱門係手機遊戲到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞