失戀 好難過 得閒傾下

771 回覆
3 Like 17 Dislike
係好難 尤其是係香港
相處有相處的難題 日常有柴米油鹽的操心
所以能夠牽手走到尾真係一種幸運

人越大越focus係結果到 冇左初心
大概經歷完咁多分分合合之後
已經冇左當初不顧一切的勇氣
呢種無限loop過程真係好心累

但願我們累夠後都能夠拾回勇氣再去愛
唔好怪自己你都唔想的
你介唔介意講講你大概做左d咩事
而你又知唔知自己做呢d事背後的原因
巴打 大家快啲move on
你睇佢D回覆就知佢低撚死啦
老撚馮咁

低撚死呀!
總會遇到 加油
唉 一齊左幾耐?
Seen
返工會見到佢又係慘啲 啱啱分好難唔頹架 搵多啲人陪你會好啲 今日精神好左 多得唔少朋友陪我傾

同埋愛人同自愛嘅平衡好重要 有人講過話拍拖出七分力最好 唔知咁講有冇對你啟示
我唔係話我做得岩 只係當下我都做唔到
難道用我依家的高度批評當時的我有意思嗎
你地分開左幾耐?好開心你今日精神好 要繼續加油
我呢兩日都有係咁同人傾 我都覺有幫助 我今朝都食得落早餐冇反胃 一陣打算執下野 今晚會去上yoga class 有少少期待今晚的堂

愛人自愛的平衡 我會好好諗下
我一向都習慣將愛情放最重 其他野好似完全唔重要咁
所以依家的狀態令我有d lost
但我會好好諗下嫁啦
Hahhah 唔再係到係好事
我真係明 我都好難放低
我都會明知係咁 依然執著
絲打 但真係要放過自己啦 都兩年啦你
唔好怪責自己當時做唔到
當初的事冇人想
我知你地有過好開心的時刻 但都過左去啦
你可以將呢d回憶好好收起
但同時你都要繼續自己行落去 試下做下d會令自己開心的事 唔一定係咩大事 可以係食個靚早餐 總之你有想做的事 那怕係少少 就即刻去做 慢慢記低呢d令你開心的感覺 相信你會越來越好 加油
屌 唔好樣樣野都拉埋黎講ok?
講緊感情事 你又721 我夠知721要平反啦
咁你去做d事為左721好嗎
唔好係到浪費時間鬧我就好似幫721出過力啦
仲有幾耐畢業?
我畢左好耐
我上面都話我錯
我只係唔想去批評個時的我
唔代表我依家唔會反思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞