失戀 好難過 得閒傾下

771 回覆
3 Like 17 Dislike
其實佢信我講會改先話比時間大家 但當真係分果下我就接受唔到做返自己發佢脾氣
果下我控制唔到自己真係好內疚 見到佢爆喊 我就知佢幾敢失望
快d學啦咁 學完出番架車可能又會開心d
我考左三次都考唔到早知唔考棍啦
多謝你 真心多謝
嗯 我晏少少都book左yoga class 好耐冇上啦 好期待
練冶?摻唔摻女仔玩嫁?想練下pat

其實我今日搵返d自己想做的事 冇咁depressed
希望可以延續到落去
啱啊,個tone由頭到尾都咁差
睇左幾個回覆覺得唔對路
忍唔住屌柒佢
你留我add你
最好有心理準備不論自己定係對方
呢段時間都有可能突然說鐘意左另一個人喇
不期不待 不受傷害
就當講分手當下對方惡言惡語
係一劑特效藥用黎認清自己
對下一個好D
過左去啦 唔好再內疚啦 你盡左力啦
So rich
幾好呀細細部
感覺巴打待人處事都睇得好透徹
好厲害
我未盡過力 而家睇返之前同佢對話 佢有講我應該點去面對一樣我唔接受事情
但我就係做唔到 一次又一次敢傷害佢令佢對我信心慢慢失去左 諗起就想死 永遠自己都擇左條不歸路
Ok 咁快d去報
不過呢排運輸署唔知仲洗唔洗預約先上得
無期待 無傷害 佢而家已經對我失去左信心
我唯一可以做就係放佢走 改變自己出現問題地方先再揾返佢
唔好再怪自己 於事無補
你想行到出黎 就要接受自己當下所做的
要放下 唔好再執著
總有一天會遇到一個人
那時的你剛剛好 可以 與剛剛好的她 相愛
為最壞既結果做最好既打算
真係黎到個陣心理上已經預演左一次
自己處理起上黎唔會咁歇斯底里
唔會咁易做錯決定
分開左兩個幾月啦 不過自己幾日決定同佢完全斷contact
一諗到冇機會再一齊返嘅時候 就好辛苦
做運動係的而且確可以分到心 今晚都會去運動場跑步

因為我都係將愛情放係最重 明白你而家嘅狀態 我都係明個道理 唔係完全理智做到 但咁樣好易好傷 就好似而家咁
想講donki勁多唔同味薯片
之前買咗包同牌子既蝦湯味
但好似貴過759少少
啱啱失戀 拍左兩年半
對我嚟講好突然但佢就由6月已經有依個諗法
我地對大家都好重要好似屋企人咁
佢好好 好温柔好善良人又叻 好忙都會抽時間比我
但我喺佢人生中最重要嘅時間無好好體諒佢
喺佢好大壓力嘅時候無好好支持佢
仲有時態度唔好又發脾氣
搞到佢心入面有條刺 工作表現又唔好
到而家佢已經唔鍾意我了 仲調返轉頭安慰我話我好好令到佢成長左好多
佢真係好好 我好後悔點解之前無珍惜依個對我咁好對我咁重要嘅人
搞到我地要行到依一步 我真係唔知可以點樣可以無左佢
岩岩睇左 個期排到去出年2月3月
要快d報先得 我個學牌就玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞