失戀 好難過 得閒傾下

771 回覆
3 Like 17 Dislike
但我就算同佢一齊番都唔係為左彌補之前的事嫁嘛

如果真係一齊番 要係大家都想行落去先可以吧
所以應該係搵個大家都舒服的方法

而唔係我之前對佢差 所以接下來佢可以對我差 我就要對佢好好
未試過拍咁長
真係唔識安慰你
不過可以係到陪你無限傾
如果你想
加油
試下搵d節目係呢d日子做下 應該會易過d
......sad but true
所以我都未覆佢
都唔知點傾
佢仲係單身㗎
因為大家有個機會食飯 依家係肯定左聽日會食飯
心情有啲複雜

見樓主前男朋友搵返你 你打算點樣做
佢之前呢?
佢會唔會del晒之前女朋友係social media的相?

你地多數因為d咩嗌交?
同埋你地分左幾耐?中間有冇聯絡?
唉好煩 未諗掂
記得之前你講過你地係淡左 佢冇左感覺
我覺得既然你都分左
不如平常心去面對
聽日唔好諗復合的事 儘管你好想
嘗試同佢普通傾下計 諗定d話題 等佢唔好覺得悶
可以講下你呢排點 會同朋友開凍肉店etc
睇下可唔可以重新吸引番佢

至於我個邊 我唔知點 俾d意見我呀
我好怕一齊會達唔到佢要求 我講過我會改 但驚佢係想我就晒佢 因為我之前對佢差
如果變左咁 到時我都實頂唔順 又再分過 又再傷多次
其實好睇佢個人係點
但正路決心分應該會轉 除非仲想留一線嫁姐
我咁講佢會唔會覺得我好高姿態?
傷唔起啦
我覺得你諗野同我好似
但我之前會諗 其實愛既本質係咪唔應該計較太多
唔係要無條件付出
但至少唔好見到佢會對你好你先做返同樣既野
因為始終都要有人推動呢個愛既齒輪

況且依家我地係做得唔好個個。。。
道理還道理
實際上如果你比人hurt左咁多次 就算一齊返你覺得佢可以好容易變返以前咁付出咩
人非草木

利申 我都改左好多次都改唔到
其實而家都唯有盡量用平常心面對啦 同埋我覺得吸唔吸引到一個人都睇自己本身識嘅野 啱就會一齊返㗎啦 好有心呀記得我開凍肉店

多謝樓下幾位巴打 啱 男仔怕咩受傷

至於絲打嗰度 你直接同佢講你可以做到啲咩嘅程度啦 你之前都講過兩個人最緊要就係溝通 我諗係如果佢仲鍾意你嘅話見到你改都會肯接受你
第7年

其實我覺得關性格事
自己唔係可以無限付出唔計較的人

反而同前前男友一齊時
佢係勁唔計較的人
當時的我對住佢都係完全唔計較
所以都唔知係咪人夾人
我對住呢個時 佢同我計 我又忍唔住同番佢計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞