失戀 好難過 得閒傾下

771 回覆
3 Like 17 Dislike
之前可以walk in
我個case佢話唔洗預約 咁應該姐係變番之前咁
可能要轉左工先畢到
返工又見到 希望佢唔好再影響我 分得就唔好拖泥帶水
怕左你
我幫你打左去問
佢話可以walk in 去長沙鐘/金鐘搞
帶齊野填表報筆試先 之後可以等pass左筆試先整學牌
係同事再一齊
星期六人地唔開囉
我個行好難轉 轉得到都起碼成年後
與其話憎,倒不如話後悔一齊咗
唔係嘅話依家可能唔會寧願自己一個
有女接近/追都唔接受

其實人唔鑽牛角尖應該好快就會走番出嚟
只可惜大部分人都唔知自己鑽緊
到後嚟平復時先覺得浪費咗時間唔知做咗咩咁
不過懲罰自己真係冇需要
人要受懲罰好多都唔係在於做過咩,係佢唔知衰
而知衰要做嘅唔係受罰係要去彌補
偏偏愛情上分咗手就冇依個機會了
所以你選擇依家咁就正正係鑽緊牛角尖
知錯能改就好
放眼將來吧啦,對下一任好先係你嘅任務

Ps: 雖然我話搵新一任可以解決自身感情痛痛問題
但睇自己吧,接受唔到都冇法
但願你唔好起個海度沉淪
多謝你中段的句子 有令我放得開左少少
過左去的事改變唔到 既然佢都唔俾機會我了 咁都冇辦法 只能到此為止

我都希望有一日我可以重新愛人 重新生活

巴打你仲有陰影?所以接受唔到任何人?
見你睇得都算清 照計應該唔會俾過去的事牽絆
有我網上報嫁咩?
寄信我就知有
網上報?
冇話等埋
好誇張
報名都唔容易
今日個心真係唔多舒服
我執緊d舊物 睇下扔左佢會唔會舒服d
放下!!
先可以放過自己
大家加油嗚呀
希望個詞明明好正面
結果用落好悲觀,真係好諷刺
可以走到出陰霾就好,不過女仔我都係建議可早就早吧
唔係有冇人要問題,係青春唔好浪費起依D事上面
尤其明白事情已完就應該儘快開始新生活
回憶歸回憶,生活一樣要過

陰影點都會有,能醫不自醫
睇得清同做唔做得到點都係兩回事
不過都開始慣咗自己一個,想做咩都得
到寂寞時咪搵儘量搵事做填滿個空格
所以依家會偏向想識個女性知已,生活可以冇咁枯燥

Btw,香港地識個女仔都好難搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞