失戀 好難過 得閒傾下

771 回覆
3 Like 17 Dislike
嗯嗯 始終都想靜多排 愛情遲下再算

咁又係 道理上其實大家都明 識叫人咁咁咁 但自己唔一定做到 我都係咁
知己會唔會仲難過識番個女朋友 男女雙方好難可以去到朋友以上關係 但又唔會對對方有感覺 之前識過一d男性朋友 我諗住大家係純朋友 但原來人地係諗住有機會發展 仲覺得我親近係俾緊signal 最後朋友都做唔到.........

好難搞係咩意思?
都係扔唔落全部 pack起佢放埋一二邊算
I am ready
忍下唔睇佢上線 唔睇佢ig一日
努力~不過女仔始終唔太驚嘅,市場大把
冇陰影就冇問題

難搞就同你識男仔fd差唔多
有時對方同你親近,對方有意,
一係對方驚你有意,就會避,結果關係就不了了之
就算講到明冇意一齊
但係對方有男友,你又冇可能同佢去到太親近
單獨msg send得多又好,約出街睇戲都難
無謂佢難做
唯一就係搵大家都寧願單身做兄弟
但有幾可會有依D人
叻仔
係嫁 所以一係正正經經識番個女朋友
一係直接放棄算
男同女根本冇可能做到知己
應該都係要疊埋心水放棄算
不過一直以嚟我都覺得出嚟話男女可以做一世fd嘅
一般都係有一邊有意思,但永遠唔敢講出嚟
而且通常係男個邊
有時都唔係好明個女係真唔知定扮唔知個男嘅有意思
有時男女傾得埋係好奇多過好感
畢竟性別差異觀點同自己認知好唔同
入世未深好易連自己都誤會左
之後好易就覺得對方就係自己想要既人
好快就開始發覺有落差就好隨便咁結束
我就係知佢係一個成日收收埋埋嘅人,所以有時見勢色唔對路 同埋一覺得有咩問題就會拎出嚟傾
但有時傾到某啲位置,佢都係會收返埋自己

可能我點改變,都唔會係佢心目中可以放下一切 乜都可以開口傾嘅人
但咁好似好做兵feel
我覺得點到會feel到少少嫁嘛日子耐左就算佢唔講
係呀 又唔係好食得落飯 好廢
身邊d人都話我瘦左好多
幾新穎喎呢個觀點
試過俾d好唔同的人吸引左
可能就係因為呢個原因
可能關性格事 有d人由細到大都少表達自己
自然唔慣咁做
今日成日都好忙 冇時間覆
係架 識唔識到下一個係隨緣 而家未出去學滑浪之前係屋企繼續學新菜式
咁應該點樣知道對方係自己想要嘅人 好似好易誤會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞