失戀 好難過 得閒傾下

771 回覆
3 Like 17 Dislike
有冇鐘意的人呀?
咁就算熱戀期大家
肯為大家著想
之後都肯定不斷爆煲
樣靚身材正掛
講笑 可能開頭覺得大家好傾 興趣似 易相處

但其實我對朋友同男朋友係差勁遠 我俾到朋友的係呢一面 但對男朋友 係另一面 係無理取鬧的我
你老人家知d咩
我都想學到人咁豁達
係嫁 所以咁都算係最好結局
其實係佢之前 我都覺男女朋友一凹一凸好d
係佢動搖左我 佢話只要大家想就可以行到落去

依家我都唔知究竟係咪真係要一凹一凸了
Thanks喔
沒,沒途徑去識女人
讀緊書定做野?
感情事 可能我太m 我覺得共同責任制 就算一個無理取鬧 都係兩個人既問題
本來做緊野,不過上個月沒做,打算休息下
互相遷就啦 如果成日見會唔會怕厭

Btw絲打你個post變左感情討論區
如果佢一早同我講頂我唔順 而唔係默默忍受到去底線 我同佢可能唔會咁

可惜沒如果
唔會啦
未ready無謂為左一時開心傷人傷己啦
咁正 難得有時間
擴闊下圈子
參加下d興趣班
Hahahah 我覺得幾好
咁樣同大家吹下水 聽下意見 聽下你地的故事
我冇咁容易鑽牛角尖 轉移下視線 心情都可以好d

會怕嫁但都想可以成日見
同埋好多野都可以係厭係淡的理由 既然控制唔到 不如唔好多想
不過最最最緊要都係溝通
唔講下你自己既?
幾歲ar?
我都分手邊緣
我踩左佢底線兩次
佢話信唔到我 對我好失望
佢想分手但我好唔想 好愛佢
所以協議左暫時分開一個月
但今日先第三日 唔知點捱

一個月後搵唔搵到佢係一個問題
搵得返一唔一齊到又係一個問題
我連一個月後點樣同佢開口講第一句野都唔知
我岩岩分手 因為嗌交協議3個月時間改變下自己唔見面
但我之後做唔到重發返佢脾氣 而家正式分手
你唔好迫 唔好chur 重有機會
我而家好後悔唔好學我敢
我係一個月完全唔見面唔msg
好難捱

我唔會發佢脾氣 我想佢一個月後真係會理我 唔會消失左
我同佢同居2年 就係因為習慣左佢係身邊想迫佢返黎 但我重未改變好自己 搞到而家返唔到轉頭 有協議即係重有希望 諗下點解會分手 改變下心態 一個月後佢見到你做到自然會一齊返 忍住唔好煩佢 唔係就變成我敢永遠失去佢
兩年日日見 而家冇左佢 巴打一定好辛苦

其實我知個問題係邊 都知點去解決
但問題係佢可唔可以再信我第二次
因為我同一樣野錯兩次 佢好失望
我一錯再錯 一定多過你 佢都一直心軟比機會我 失去佢係我抵死 所以希望你唔好好似我敢
佢叫你做咩咪做咩 承諾左就做 你想一個月唔見定永遠唔見就自己諗 你迫佢反而會令佢死心 佢協議得即係佢未心死 過來人唔想你好似我敢
辛苦你啦巴打
我逼自己唔好chur佢 逼自己要冷靜
但佢係唔易心軟既人 要氹佢令佢信我真係好難
不過點難都會試 因為真係唔想失去佢

佢本身想即刻分開 但我唔想 所以先一人讓一步暫時分開一個月
但唔知佢係覺得我煩我chur佢 想用呢一個月慢慢淡出我
定真係想冷靜一個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞