[VIUTV全民造星]12人男子組合MIRROR討論區(42)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
Jer好叻仔
契仔二奶命
Jer攞冠軍Mirror ig又係毫無動靜
Mirror ig 揸 password 嗰個
你係邊度呀?
係咪重陽上山先搵到你呀?
《CHILL CLUB》CHILL CLUB 推介榜2020年第41週 冠軍歌Jer 柳應廷《迴光物語》
https://youtu.be/8veDjR0_bZE

宣佈契仔做左二奶之後
啲hellos好撚柒咁係viu facebook page打飛機
拎唔到冠軍都要死R爛R
契仔ig仲繼續拎自己做生意all in到得番90蚊件事黎講真係cls
公司乞薄你窮到得番90蚊就話姐
自己做生意all in都有得講
一個袋賣過千
而家賺到笑啦
5個貼紙賣$120
遲下一條鳩毛都賣過千
有時話老母po邊個偏心呢啲野太過主觀費時講
但 mirror 有咩動靜出 story/post 係應該做,而且唔係踢你一下做一次

Admin捨得post未

可能佢想等埋今個星期六903上埋先po呢
Tiger be like

dezert新品好靚,又要課金
唔係咪嘴 係呢次墊底聲啫
之前每次出func或tv live show都係開全咪 未驚過
錄影Chill Club反而唔開全咪相信係節目技術上問題
想知真唱會係點 出Mirror活動就知㗎喇
見到啲好乖嘅hellosss全包就覺得好尷尬
啲錢寧願攞去餵狗
一個禮拜前嘅野一個禮拜後 po
Make sense
https://www.instagram.com/p/CGR__cCA6Ag/

《角落生物》
14/10
⏰1200 商台叱咤樂壇 首播
⏰1900 各大音樂平台上架
⏰1900 Lyrics version at MIRROR YouTube Channel
#我的第一首慢歌
#角落生物
https://www.instagram.com/p/CGSAKL8AXZI/

時間過得好快..
送上今年最後一首派台單曲
《風靈物語》🌬
Are you ready?💁🏻‍♂️

14/10
⏰1200 商台叱咤樂壇 首播
⏰1900 各大音樂平台上架
⏰1900 Lyrics version at MIRROR YouTube Channel

#風靈物語
lyrics version即係冇mv???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞