[VIUTV全民造星]12人男子組合MIRROR討論區(42)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
唔好睇佢平時傻傻下,其實姜B好醒目
相信佢係有睇清楚先 repost
可能有人覺得佢依家回應有啲急

無論係邊個都好,佢至少大方回應DJ嘅反應同一班撐佢嘅 fans,總好過等到場火大左先出黎撲

教主真係好sweet
由第一個post俾意見俾到宜家 佢係有心聽就一早聽咗

AK admin Wing姐
潛咁耐小心浸撚死你呀
捨得上水道歉味?
佢點會理 根本都控制唔到班fans
一日冇官方fc一日都係笑話
但我見而家其他星都而家都開晒自己tg
Mirror係入tg呢樣野直程係開創左香港娛樂圈嘅先河
不過我認同班仔盡量係tg少講野係好d
有官方fc我諗都唔會好得去邊 以viu呢啲乞衣格到時如果真係有官方fc嘅話我諗都係會搵返依家12fc啲人嚟做
都係 點會請個人返嚟打理咁好死
但起碼可以控制班友唔好做柒嘢先
例如送禮或者鬧人垃圾

教主
正能量
啲痴線神徒幾時先識收下口唔好周圍辣著人
教主已經好努力出個story叫大家冷靜啲
話比大家知佢係知發生咩事
同埋想你班人收下口收下手
點知麻利最新Po個story dm又係教主icon
教主真係比你班痴線西害死
唔好睇佢平時傻傻下,其實姜B好醒目
相信佢係有睇清楚先 repost
可能有人覺得佢依家回應有啲急

無論係邊個都好,佢至少大方回應DJ嘅反應同一班撐佢嘅 fans,總好過等到場火大左先出黎撲

岩呀
補鑊道歉解畫都要及時
柒左果件admin而家就算出黎道歉都已經遲左
說到底都係唔認為自己有錯
鏡粉總是柒
麻利新個個story 100%黑粉啦下話

用教主icon = 神徒
ching你真心咩
話我護主又好咩都好啦 但係講真我追咗咁耐完全冇見過呢個acc 其實mirror嘅飯圈好細 自己本命個圈有邊啲人我諗大家都會知道下
咁入去呢個Account到睇 0follower 0post 點睇都覺得似假Account多
再講 雖然無可否認神徒係柒開 成日做埋啲柒野 但係教主都出咗咁多個Story講 條友仲要咁樣dm屌麻利似假膠多
唔知麻利覺唔覺呢個係引戰撚啦
如果佢知係引戰都照po story就
Stanley好耐無like過條女啲相
7月有條片又無like又無comment
明顯係想再火上加油啦
可惜有啲人真係一眼望icon已經當係真神徒
食下花生就算
除左神徒 無人會細究件事係點
教主又要硬食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞