[VIUTV全民造星]12人男子組合MIRROR討論區(42)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
Jer > AL > AK
各爭20AP
BMG久唔久拎番黎睇同聽都好正
不過而家等小組歌仲難過團歌了
都唔止話要同鏡仔圍內比
望吓個榜蝸牛(同ignited)播到成廿次
其他歌手更高質嘅歌反而要under佢哋,真係
講真唔介意蝸牛低位徘徊
但連續2星期谷撚到咁真心反感
仲要唔知幾時先識停
之前仲有人屌我
話咩

AK首合唱版會派台先算啦,成班係到搵位屌人

唔係唔公平囉,人地咁啱自己爭取到首[千億個傻撚]同爭取到佢好兄弟 閪面ian 作曲先有㗎咋

會播先算啦點會爭到其他仔既播放率啊

屌你老母哩班柒頭死撚哂去邊啊?
出返嚟吠出返嚟護主啦
做乜潛撚哂水啊?
而家仲公唔公平啊?
成班柒頭生粉hellos返北韓tg group圍爐啦
唔好呀
還我柳柳
創造樂壇神話
畢生江到時如果實至名歸攞獎
記住唔好忘記果皮admin啊佢勞苦功高
你忘恩負義人地就脫生粉話你垃圾
笑咗 蘋果ig po人落嗰啲廣告 影埋23號分化最強
講真 其他人嘅歌(AGA, 小巧. 家謙, Kandy同per se etc.)無論唱同造藝都高佢幾班
擺係同一個榜完全係比下去
唔知係咪背後有操控格硬做比佢等佢夠數
不過如果係嘅話只能夠講佢地真係唔識寫個醜字
派個獎比佢都唔會服到眾
攞獎個時記得多謝埋Team AK
屌 原來已經追到咁貼
合唱歌啲AP唔係要除2架咩?
果然有契仔加持係唔同啲
唔係好明 叱咤係逢星期三結算 星期六公佈?
星期三中午12點開始計新一週 星期六數榜
今個星期六就係報返16/9 至23/9嘅成績
為攞飛又好,盲粉為擦鞋又好
條女咁撚柒串,上次班admin喺Stanley 個zoom fm 請埋佢已經阻頭阻勢,全程黑口黑面玩手機又唔quit。依家仲幫佢搞fc?點解做粉要做到咁cheap?呢啲唔係叫愛屋及烏!
我係睇左第二季先
心諗做乜9 咁撚悶
之後先睇第一季 屌 好睇咁多既
但我見啲youtube片好多fans投訴話玩太激 其實關唔關事?所以第二季先搶豆袋?

我又覺得綜藝就係要玩癲啲先好睇 下下就住就住就好撚悶
有啲fans成日玻璃心話心痛心痛好鬼煩
星座每個live都入去刷存在感,
Fans同個仔傾偈關佢柒事咩,
條仔無係live叫佢個名都要嬲,
On99
有無人知係唔係散咗?
其實工作體驗係無乜問題 係拍得唔好睇
又要搶豆袋答問題 悶到

如果拍一日全民造星3 PA體驗/ MIRROR錄音室助理
呢啲其實又唔貴 但又有啲behind scene睇下
有心拍都可以拍得好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞