[VIUTV全民造星]12人男子組合MIRROR討論區(42)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike

等咗好耐,終於有Cover睇

聽晚八點YouTube見

YouTube: Anson Lo

https://www.instagram.com/p/CFhSvugADLV/?igshid=qz5677g4ah9g
果然兩個孖寶搏出位都各有奇招
一個契仔就靠澄清起家
一個就識揀時間道歉
不過都啱嘅要為受影響嘅人道歉!
唔知佢做完佢個好榜樣show之後介唔介意會唔順便叫佢隻頭馬FokWing同edan道歉呢
都好多人受影響睇完好唔開心bor
吓咩話?私人ig?
個個direct message都係私人chat wor
仲要唔係你嘅fans嘅dm (assuming真係一個都無 生粉同hellos一樣都係最乖的絕對無黑粉
你都無做錯到乜咁辛苦你要你即刻撲出黎道歉,仲要快過當事人AL咁濟
江畢生果然係真性情好兄弟!要一起走下去☺️!
佢根本就係band3 mk仔
我屌你老味又唔唱得,做人又唔要得咁嘅一般貨色都係死返去做dancer啦

哩排多得你哩隻小丑派花生 你班粉又弱智做埋啲戇鳩野係到小朋友齊打交咁,成班仲要覺得自己好撚醒好撚高招

笑撚死我啦真係
反正都洗濕左個頭,快啲搞多啲事派花生啦
Team小丑
樂仔
柑b
扮姐,擺明做任何野都有目的
試吓對住lokman Stanley 果啲佢會唔會咁?
次次都揀人黎恰
花姐好野

有啲嘢就算係真 都唔應該成日攞上嚟講
Anson Lo一跳舞就無敵, 型到呢
唔係鏡粉但有留意開,見講到㷫烚烚就嚟望下

真係害群之馬fans咁做又好,係黑粉做又好,喺social media根本就唔會搵到真相,所以係唔會有結論 但真心咁多事之後唔該viu真係做返啲嘢睇住班fc,班仔每個都有各自才華,唔好埋沒佢哋

肯定係咁啦
多得江生次次幫大家出po道歉 又適時表達對十二子既團愛
新聞先有返正面既野寫咋 多撚謝晒江生

所以話你班連登仔 跟江生admin學吓野啦
就算想講都私底下出story講咪算 做咩要日日攞上嚟講姐

不過果皮admin仲未肯上水啊 定諗住等江生幫你發聲啊?
不過佢當晚冇出黑story 睇黎就冇諗住幫你道歉啦
可惜你唔係人地啲fans啦 注定得不到江生關注
驚喜cover
教主跳舞真係好型好charm
好耐無上嚟
花姐絕對唔係經理人材料
我自己支持嘅成員
好似大半年都無工開
睇到覺得好可惜
Viu真心垃圾
真心建議大家不如唔撚好再講某人
明白大家好撚嬲
但比fo佢比夠真係
食花生嘅都食到胃癌喇
件事對佢完全係不跌反升
而家仲可以攞埋光環 咁真係吹佢唔脹
其實唔鍾意佢就連討論都費撚事啦係咪?
唔知嘅以為佢紅撚到咁講足兩三個星期
大家都知娛樂圈最怕連講都冇人講
由得佢閉目沉下去啦好嗎?

大家一齊move on留意仔仔嘅作品啦
佢哋好努力做自己應該要做嘅事
好努力拍條片 好努力跳隻舞
呢啲唔係fans想睇嘅嘢咩
呢啲唔係更值得討論咩
諗吓你鍾意嘅仔咁比心機做嘅事
但你冇反應 但就繼續打打殺殺
咁佢哋會開心咩

利申 唔會再狙擊啲仔
但唔會放過因姐同垃撚圾diutv
成日講到自己瞓緊覺都賺到錢
你班蟻民仲要返工呀?
涼薄KOL
FokWing道歉連登仔咪收口囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞