[VIUTV全民造星]12人男子組合MIRROR討論區(42)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
大表哥係咪有mon post見有人話佢哋係咪分手即刻po返張

其實viutv有資金資源比花姐你開多套造星3
倒不如你用呢啲資源去搞好mirror 12粒仔啦
話晒你都係佢地經理人啦
點解唔幫其他無咩出現幕前既仔爭取下
lokman Alton 皮皮 老虎仔呢啲根本上你都唔會出歌比佢
有成12粒仔都唔好好開套綜藝比佢地
我覺得mirror go其實好好睇㗎喎
至少好過繼續做全民造星2 3 4
Mirror簽完返黎都未搞得掂
成日又有公關災難
造星2個啲頭十又去晒邊?
B4成隊夾埋呀Jer咁有noise都唔發展下
為做show而做show咁
晒錢晒心機晒時間
咁又好老實咁講 呢個講法唔成立
因為開唔開全民造星23456
都唔到花老母say
話晒都係一個收視保證嘅節目
可能遲啲好似港姐咁年年都有
都冇話保證一定年年簽人

要安排12粒仔去多啲唔同嘅casting就真嘅
幫推下
呢位會員#252350 (不會死才是勝利)
呢兩日陰啲陰啲喺度單打教主我都廢事出聲
但呢啲咁on9喺度blame the victim為鬧而鬧嘅廢文你就咪撚推啦
駛唔駛po返教主嗰幾個story出嚟
俾你印出嚟貼喺床頭認真理解下

人哋第一嘢已經同fans講
不能急功 也不能負面
之後講
其他的考慮 看似重要 其實次要
最後呼籲大家要
互相欣賞 互相尊重
咁都仲唔夠白?
係咪要寫「請你哋唔好再騷擾DJ」喺額頭你先滿意?
閱讀理解0分唔該返去讀小學畢咗業先再上連登啦

扮無辜 呢3隻字係咪講緊TeamAK姓江嗰個Anson呀屌你老母
蘋果有1/4版隊長生日廣告
Lokman生日快樂

製造gimmick係viu一向風格
但造星3監製同經理人兩個身份咁矛盾佢都唔選擇捨棄一個,依家咪累鬥累
因姐啲廢噏回應真係戇撚鳩
而家緝兇有撚用咩
Hater 黑粉日日都有 搵到又點
攪清楚先啦 送禮打關係係公司經理人做唔係fans做呀
仲好意思講係fans幫手整
咪就係因為你間垃撚圾公司 你個廢柴經理人咩都唔做
Fans先要自己做囉
所以咪做到過晒火囉
明唔撚明呀 因姐

楊樂文生日快樂
ignited播足十個星期叱咤十大走唔甩喇
Ignited 至尊歌嚟
😊條女都參加造星3

Edan著晒西裝好好睇
幫你補圖

邊個?
RTHK 冠鯨落
今年Ian 正式開始喺903 997冠
鯨落喺RTHK冠 Total三次冠軍
好靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞