[VIUTV全民造星]12人男子組合MIRROR討論區(42)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
江生咁撚好人
咁你幾時為你本人fans做出黎既事道歉啊?

江生做咩睇唔到自己fans做既事 但又咁關注人地啲fans啊
哦 原來江生admin都係跟江生學野
唔睇自己粒仔關心人地粒仔 同江生一樣
唔睇住自己啲fans 走去幫人地啲fans道歉 真係多撚謝晒
原來江生消息咁靈通 唔係你眼皮底發生既事都一清二楚
定你有咩秘密渠道收風啊 仲清楚過你個gp發生緊既事啊
睇dm內容係估唔到(真粉黑粉都寫得出)
最重要係個acc,不過星勤話dj們有研究過
就睇吓佢哋研究dm內容定個acc啦

btw,大大個標題喇
神教admin有冇睇蘋果?
可能你本意唔係賄賂人哋都當咗你係
識收斂吓未?
如果真係真粉嘅話
真係好肉酸...
仲有呢2位生粉「停x」同「自x人」真係飯隨偶像!而家仲走去神教到搞事,上次又係呢個去大表哥到嘈

分化撚幾時為你d粉嘅行為道歉呀!
Pinned

江𤒹生你幾撚時收皮呀

隊員出事佢為副隊長嘅你即刻出Story咁有責任感

你個Fanclub Admin果皮話人垃圾呢件仲未解決喎

反正都上咗水不如sd多張黑底story解決埋佢呀

我唔狙擊到你收皮我唔係鏡粉呀

恭喜你獲得連登咁大堆Fans支持你

黑粉都係粉你話係唔係呀

無入大表哥grp
上次又係佢地???
話大表哥tag小鬼唔尊重個次?
江生幫人地fans私底下啲dm cap圖道歉
咁生粉肯學吓你偶像未啊?

原來私底下dm/story就算俾人cap圖都要主動為受影響的人致歉架
定係生粉唔跟你偶像 企硬話私底下講冇錯 cap圖既人先有錯
咁你地仲唔啦啦聲屌鳩麻利cap私底下啲圖出黎 仲唔走去屌江生仆街 涉嫌散播謠言 跟手封埋江生個ig國?
哇咁咪好辛苦你囉副隊長

都係嘅,原本諗住一直潛水潛到Anson Kong Fansclub Admin Fokwing喺有Anson Kong Follow嘅ig鬧同隊隊友垃圾呢件事俾人淡忘先上水,點知而家要出嚟上水出story真係打亂曬你個plan真係對唔住呀

咁你諗到點處理你個Fansclub Admin鬧人垃圾呢件事未呀

神徒不如收聲好唔好專心課金啦

成日都好人做壞事衝出嚟可以點幫你呀
其中一個係!

呢2位生粉擔心神徒唔知教主又上報紙
想第一時間通報咋喎,咁都有錯
生粉有愛 飯隨偶像
補圖先
Fokwing話A姐宣戰先

但兩個都戇鳩鳩,同一團鬥乜撚嘢鬥啊
而家成件事搞到好肉酸
到底鏡粉要上幾多報
新人金獎只得一個
屌 咁樣真係好撚肉酸
好多時同一團先鬥得最勁
真係好柒 收手啦大家

又上公海啦
高興啦你地
mirror 都未建立好穩定嘅根基
一日到黑就比你班友圍內嘈嘈閉
係要自己個仔單飛/做第一/不可一世咁

顧下大局得唔得
唔係得你盲目吹捧就係樂壇有地位架

又上蘋果....
唔係好明麻利不斷推po係咩意思
亦都睇到江熚生真係好識揀時候狗衝
教主喺搶fo呢方面確實係被比下去
我估教主私底下有同DJ道歉
冇喺story寫出嚟唔覺意又俾其他人博到上報

有時都想好似教主咁講
互相尊重
但有啲人就係咁無恥
唔值得人尊重 可以點?

仲有如果蘋果quote嗰位係真神徒
唔該去睇下醫生
唔好再影衰教主
佢真係唔駛靠你哋dm DJ講埋啲on鳩嘢

希望教主錄歌順順利利
等你第三首作品
想問經理人so far有冇回應過?
點解可以永遠龜縮
咁耐以嚟發生咁多事除咗fans本身戇柒鳩之外
最大問題係公司經理人管理不善
點解可唔完全唔洗問責?
偶像形象係最重要
究竟有冇圍護過班仔嘅形象
個仔而家見報都係負面新聞
經理人公司點解可以當冇事睇唔到
定係合約寫明淨係負責分錢
有事就個仔你死你賤咁樣?
又唔係親生仔陳車腎
你唔係以為花老母會出來幫手解圍呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞