[VIUTV全民造星]12人男子組合MIRROR討論區(42)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
自己admin有晒證據你唔出聲
今日你個fd cap埋你隊友icon話你隊友fans搞事你先黎幫人搞仔
真係嬲撚到仆街
知唔知屌鳩你啲咩啊
依單可以完全唔關你名事 冇人tag過你既外人出篇文
你都可以因為 你隊友既fans做既事受影響 而凌晨上水出黑文講
「再一次向被影響到的人說聲抱歉」?

咁因為被你本人既fans 你有follow既admin做既事 而受影響受傷害既人
你又做乜野唔識出文發聲啊 你最鍾意講唔係十二子一team人咩

十二子依隻字係你把口講出黎世界級嘔心
真係好希望你啲粉絲快啲令你夢想成真

人品係點真係扮唔到
姜仔第一時間衝出黎出文係叫解決件事做先鋒穩定軍心
你睇完成晚花生 見成件事塵埃落定 教主食晒屎 先凌晨上水出文
係叫好撚黑心!
一個ac 0張相0個follower
淨係得21個following 同個icon係封面

雖然都有可能真係神徒 但個ac都好鬼
最尾嗰句,邊個係"被影響到的人"呢?
係咪指教主無故俾老友抹黑想"說聲抱歉"
有時覺得真係幾個fm一齊做壞曬
濫用曬送禮呢D招數
明知人地要be nice唔可以唔收
就係咁送 搞到好似道德綁架人逼人收你野就要幫番佢地咁 成件事好肉酸
人地唔係mirror電台
絕對有機會係神徒扮神徒以「證明」有黑粉
除非dm DJ 嗰啲好似fokwing咁勇猛用真身鬧
又或者ig有合照/飯拍/應援whatever
有其他理據,令903上下都信係真粉就真係無得講

但如果得麻利cap圖嗰種"得icon+自稱"佢哋就信
真心覺得佢哋好低B,完全無批判性思考
我唔排除係真on9粉,但都唔排除係黑粉吓話
兩者都有可能亦講得通,無話擺明係真或擺明係黑

唔播鏡仔歌唔俾獎鏡仔我都唔洗罷聽903
但如果有啲咁樣質素嘅DJ我就真係會罷聽
唔係諗住時間會沖淡果皮Admin呀嘛一定冇可能你條仆街再咁樣縱容呢啲行為日後更多仔會因為你受傷害扮可憐的分化蝸牛
TeamAK一家親一首歌plug2次有TeamAK幫手你吹咩?所以冇問題Admin做錯事包庇冇問題DJ Fd成撚日播😊冇問題乜撚野係十二子哦 比佢踩住嗰啲人需要嘅時候咪諗起人囉江畢生初心都冇變攞獎嘅初心啊麻煩TeamAK了
你改我江歌名揶揄佢,我唔開心
明明首歌叫千億個默許同我背熟歌詞佢
Anson Kong千億個默許佢fansclub admin Fokwing鬧隊友係垃圾🎵
Anson Kong千億個默許佢fansclub admin Fokwing要隊友輸🎶

講過好多次派合唱我江無著數不特止仲蝕底咗㗎
我江明明單憑獨唱就已經可以連奪n週頭幾位
我澄都無嘢爭㗎啦,但而家要分一半AP俾佢
正一損人不利己阻住曬正垃圾
好彩我江係903寵兒深受聽眾喜愛,分一半都夠贏
又唔介意兄弟痴埋嚟搏人氣,提攜佢做唱作人
我江真係好有義氣
連登仔可唔可以唔好再屌佢
教主真係受夠喇
真正愛錫佢嘅人唔會做呢啲傷害佢嘅事
如果有fans真心以為咁係幫緊佢嘅話
咁我同你講咁樣只係害緊佢
你做嘅所有行為都係要教主埋單呀
如果係黑粉嘅話 我知我哋講咩佢都唔會入耳 叫佢收手都會繼續黑
呢一刻你覺得你贏咗 但我深信係有報應呢回事
其他人就真係唔好再落井下石
我只想教主喺台灣可以順順利利錄好音拍好劇
永遠支持和守護Anson Lo盧瀚霆
大大力為你打氣
Always Stand By You

攞景定贈慶
佢唔係以為當另一個人比人 佢講D大愛野就贏盡掌聲下話
仲要係由佢呢隻分化撚把口講出黎真係零說服力
淨係識衝出黎柒 行撚開啦
呢單嘢真粉做好黑粉做好, 神徒如果唔係送禮在先, 人哋邊有位入, 唔該唔好再做柒事, 累死自己個星
麻利都係#teamak 明顯到
一件事又還一件嘅
係啦 fc班人可唔可以用下個腦 次次柒咗就話有黑粉
係有黑粉但你都可以做好自己先啦
點都要好好反省下啦下話,你可以話唔送禮黑粉都可以揾第啲嘢講,但唔代表送名貴禮物呢件事係啱
神徒柒就唔洗講啦
咁撚高調話比全世界知去收買DJ
根本就完全腿張開咁比人入
黑粉唔做嘢都唔得啦
真粉都要好好記住
唔好以為咁張揚攞晒彩咁係幫緊個星
背後幾多人笑鳩你哋 連帶影響對粒星嘅觀感
所有負面野都係粒星受晒架咋
因為佢先係公眾人物 佢先係要出嚟面對人果個
柒少陣當幫忙啦 低調返少少啦

唔想比fo佢 連個名都唔想提
記住啦
娛樂圈係鬥長命 剃人頭者人亦剃其頭
踩住兄弟上位 就算比你做低晒11個
出到去你都係nobody
睇路啦
好撚虛偽
叫你個fc admin出黎道歉仲好啦
八婆Fokwing係邊呀
事實證明 我哋越屌畢生江就越助長佢同佢班teamak
但我係要屌啊
成件事導火線明明就係你同你旗下嘅果皮谷粉搞出嚟
唔係諗住po張黑story打段咁嘅嘢就可以拍拍蘿柚走咗去啊?
本身真係對你冇反感亦都冇好感 但經過近排呢啲事真係 覺得江生你好黑心 果然咩星有咩粉
有排狙擊你
太耐冇追
分化撚admin單野係咩事?

btt分化撚同麻利扯貓尾好撚嘔心
[VIUTV全民造星]12人男子組合MIRROR討論區(41)
https://lih.kg/gbxpJT
#4 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞