[VIUTV全民造星]12人男子組合MIRROR討論區(42)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
經理人忙緊做造星3監製
邊得閒理呢啲小事

認真
我覺得呢個幾月發生咁多事
花姐完全冇出嚟講過一句嘢係好撚離譜
mirror遲早俾鏡粉搞散
而家同散冇咩分別啫
大家都各有各做
Fans都係支持自己果個之嘛
fans想愛屋及烏都唔得啦
根本都冇心做團
你想追團 公司話sorry 所謂嘅團只係幻覺
淨係想要嚟呃你哋錢之嘛
認真,其實我覺得好小事
只不過係有D好幼稚既人(唔知真粉定黑粉)去DM 903 DJ
跟本就唔係Mirror任何成員既錯
果D好幼稚既人自己出醜 當然會引起大家熱烈討論
但真係唔使經理人呀、Mirror任何成員「叉隻腳埋黎」
真心唔好 呢D事好快就fade out~
「就此事,《蘋果》下午曾聯絡經理人花姐,但至今仍未有回應。」
我記得花姐講咗3句
1. 我冇嘢回應,我做返自己嘢!
2. (同姜仔)thank you
3. (同我澄)加油
幾個月都係零回應
https://youtu.be/qqli0WdBvtg
鏡仔有show出啊
似齊人出show咼
之前仲估姜b可能番唔切黎
做經理人又廢,唔識管班細嘅又偏心
咁側重某啲藝人,你一早不如重點簽你想要嘅
就黎要叫你因姐

因管理不善而令Mirror形象及PR節節下跌的花姐

😊哩啲人,比你好命拎到獎又點,你除左圍內fans之外撚有人識咩,拎到獎出幾個新聞之後就無人記得啦歌又唔撚係正,K歌炸嘛,一街都係高質過你都大把啦
In 因姐 we trust
因姐
你唔know佢幅whole picture 啊
垃圾
無留意
係咩事?!
Out左了
已經肯定係講佢
可以追番po
雙重標準就最撚叻
比著今次fokwing私人ig如果鬧嘅唔係edan而係求其一個DJ ,你估隻分化撚會唔會即刻烚熟狗頭衝出黎為今次被影響到的人說聲抱歉吖嗱一撚定會
不過今次見係edan做開下把位又淋同好恰又唔係六壯士咁就無所謂啦 扮睇唔到先

不過佢今次道歉應該爽啦 有得摱車邊做半個完美受害人
仲要係因為首歌太hit而受害
我係佢我一邊打個黑story一邊笑到大大聲都似
大家一起走下去吧😊
江生都好識耍手段
佢個格似足啲band 3 mk仔中意恰啲唔會出聲既人
欺善怕惡果類,搞完姜仔edan AL,下個應該會係jer
如果Jeremy 彈起可能都會搞埋佢
睬過你
攪我完粒仔仲想攪Jer?
真係唔發火當人係病貓
fokwing話A姐宣戰就無證據, 佢夠話Edan出個po係想搶fo啦, 唔通係真?
但fokwing要人輸, 鬧Edan垃圾就證據確鑿, 點都係佢錯啦
星級蛵理人有進步嫁啦
唔係學上次直接覆人「我無野回應」
好噁心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞