[VIUTV全民造星]12人男子組合MIRROR討論區(42)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
有無TeamAK版 404

MIRROR弟弟 契哥讓你行先
踩住MIRROR上 我哋應承你
江𤒹生你真係好撚嘔心同黑心呀
成件事擺明就係衝着教主而去 比你best friend 麻利開哂名binc嘅係佢 你衝出嚟講埋啲咁嘅嘢做咩 搏咩
仲要話一起走下去 呢句野唔應該由你講呀分化撚 追鏡嘅應該都會知一起走下去係教主同神徒嘅約定(?)(唔知應該點形容)
可能真係睇撚得佢太耐 硬係覺得佢講嘢有骨 用”一起走下去”呢句又唔知係咪有啲咩特別意思串柒人
最後仲話咩向被影響到的人說聲抱歉 依家被影響到嘅人係你”兄弟” 你係真係真心抱歉嘅就同佢講啦 出嚟做戲搏同情 屌你老母
fokwing屌edan垃圾嗰陣你又死撚左去邊呀
垃圾fokwing幾時道歉呀
除左當事人其他人根本無可能知
由其係mirror班妹妹仔咁鐘意玩呢D
根本唔會有答案
唔出Story都唔記得嗰個游大東都係TeamAk睇吓又幫佢宣傳新歌
送名牌蠟燭呢樣嘢鞭咗好多次
亦都已經發生咗
FC自己要面壁反省係一件事
教主有黑粉亦都係事實
上IG睇啲留言成q日見到有個叫coco嘅阿姐hater喺度搞事
仲有上次蘋果爆料
真係唔排除有人今次又想做教主
送禮只不過俾呢啲人多粒子彈助攻
黑粉只要講啲挑釁性嘅嘢(好似麻利po出嚟嗰啲)同埋不斷煩鳩DJ已經好易博到反感
問題係麻利作為一個公眾人物
係咪有需要po個鬼acc出嚟鞭
受影響最大嘅一定係個鬼acc頭像上面嗰個人
"係成個 903 都信 (係真粉),暫時以我所知"

"佢地自己有研究過嘅其實,唔係得果張相咁簡單
亦唔只得一個 account 咁做
只不過無完全地披露係乜事"

CM d 內部人士咁講
應該有啲嘢係已經冇po出嚟

利申:不嬲潛水但有留意下mirror
如果佢無講哂成件事嘅全部出嚟,就無權怪人哋指責佢偏幫一邊。
因為就佢而家披露出嚟嘅資訊係唔可以判斷dm佢嘅係邊一個嘅fans。
你覺得麻利care咩? 況且佢無責任同鏡粉交代. 班DJ唔係第一日出嚟撈, 邊會一兩個假帳就上當,你哋班鏡粉唔好攞你哋十幾廿歲既智慧去猜度
講到尾邊個做自己心知肚明, 亦唔好下下話有黑粉, 好多問題由舊年開始積落嚟, AK事件都係近兩個月先發生
明知自己粉絲行為有問題一直默許,先係今次出事最大原因. 飯隨偶像,齊齊攬炒. 今次事件唔係獨立,所有野有因有果
AK嘅問題上年造星2已經積落啦下話
飯隨偶像呢句野apply落😊到好啲 睇吓fokwing就知
上年單嘢唔係教主同AK兩人既事, 而且係單向大家黑AK, 唔係某粉黑神徒. 點都好,大家點諗都無所謂, 反正邊個踩屎都改變唔到
一向唔認同一件事做得耐、有經驗就代表處理手法一定啱呢個講法
麻利本身係無責任同任何人交代任何事,但既然佢放上一個公開嘅平台講,必然係想引起其他人留意呢件事。可能佢唔係因為嗰個假ac而作出判斷,但無疑佢post嗰個假ac出嚟係會導向人去某一個方向諗。所以建議佢如果佢覺得被人誤解,可以講哂成件事出嚟,而唔係講d唔講d,單單打打咁
諗起佢女朋友做nuskin傳銷就不了
至於,無辜被牽連的Anson Kong反而主動為受影響的人致歉。

變埋受害者添

有另一個既?
至於,無辜被牽連的Anson Kong反而主動為受影響的人致歉。
我屌
指明要新人金獎

都唔知係真粉定假膠
睇完內容覺得似真粉為AL發聲,唔係黑粉
到底有幾多個ac dm左DJ尋日麻利嗰個係似假但係呢個又有啲禮貌應該係真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞